Bikiny, které jen tak neuvidíte

Share

Krásná těla dívek v bikinách jsou jedním z hlavních důvodů, proč muži chodí v létě na koupaliště. Krásné teplé počasí se blíží a ženy již mohou přemýšlet, čím oslnit. Některé modely bikin jsou opravdu extravagantní a doporučoval bych pánům se srdečními problémy přestat číst.

1. Trochu více sexy Borat Bikini

Dokážeme si představit Borata v zelených slizkých plavkách. To však nejsou tyto případy, na ženách tyto bikiny vypadají trochu jinak. Každou chvíli to vypadá, že něco vypadne. To je na nich to krásné.

2. Rozpustitelné bikiny

Německá společnost přišla na trh s novým typem bikin, které se ve vodě rozpouštějí! Bikiny vypadají a pocitově jsou stejné jako normální. Jediný rozdíl je v rozpustitelnosti materiálu. Dívka tak zůstane ve vodě celá nahá. Jakýto geniální vynález.

3. Slaninové bikiny

Jsou doslova a do písmene tvořeny slaninou. Možná je to napodobenina čínské techniky Nyotaimori, ve které se servíruje suschi a jiné pocoutky na ženské tělo.

4. Bikiny pro tři nohy

Vypadají poněkud divně, spodní část plavek má otvor ještě na jednu nohu. Kde designér bral inspiraci, je celé naší redakci velice podivné. Plavky ubírají trochu sexy tvaru ženského zadečku, ale i přesto nevypadají špatně.

5. Marihuanové bikiny

Když se před vámi objeví žena v takových plavkách, staví před vás nepředstavitelně těžké dilema. Její plavky, nebo jí?

6. Futuristické bikiny

Z podivných materiálů, podivně vypadající a na podivných ženách. Takové plavky by se hodily nejlépe do dílů Star Treku.

7. Bikiny z izolačky

Kdo chce být na pláži originální a přitom si nechce kupovat bikiny, které má na sobě každá druhá dívka, může si jednoduše vzít izolepu a své cecky si přelepit. Tato metoda je hojně využívána i pány.

8. Samolepící bikiny

Tento způsob je především pro vrchní část ženského těla. Pro nalepovací bikiny je nutnost mít pevný tvar prsou. Povislá prsa samolepky nezachrání.

9. Bojové bikiny

Pozor! Tyhle bikiny vám můžou doslova vyrazit oči. Možná by se daly zařadit do futuristických bikin. Na to jsou ale moc špičaté!

10. Minimalistické bikiny

Kdo chce mít opravdu zajímavou přítelkyni, může jí oháknout do téměř ničeho. Jediné, co zakrývá spodní část je plastová vložka, kterou drží nohy. Pokud vršek zkombinujete třeba se samolepkami, můžete vytvořit extrémně sexy model.

Read more

Local News