Baví vás sportovní sázení? Unikátní web nabízí tipy od profesionálů i zábavu

Share

Znáte unikátní web pro sázkaře laiky i profesionály? Na portálu Ticbet.com se můžete nechat inspirovat tipy kurzového sázení na sportovní události. Začněte být úspěšnějšími ve světě sportovního sázení!

Někdo sází podle svých pocitů, tedy sází na štěstí a věří ve šťastný osud, vy můžete být chytřejší a maximalizovat možnost výhry sázením na základě statistik, analýz a porovnání výsledků – to vše zahrnují tipy od Ticbet.com.

Jste sázkař amatér a hledáte tipy pro sázení, nebo jste zkušený profík, který se kurzovním sázením zabývá už nějaký ten pátek? V obou případech jistě sháníte nějaké ty tipy na sázení.

Možností, jak hledat tipy je několik. Vsadit můžete na způsob, kdy se držíte svého oblíbeného týmu a sledujete jeho výkon v posledních utkáních. Variantou je také procházení sázkových kanceláří, zkoumání statistik na zápasy a následné vybírání vhodného kandidáta pro vaší sázku. Dále je tu i intuice, kterou si budujete na základě zkušeností a eventualitou je i “střílení od boku“ podle vypsaných kursů.

Portál Ticbet.com vám nabízí informace o zápasech, týmech z pohledu samotných sázkařů

Unikátní web je pro všechny pány (a samozřejmě i dámy), kteří mají rádi sport a zajímají se o sázení na jednotlivá utkání, ale už nemají tolik času na shánění potřebných informací o týmech, jeho hráčích, aktuálních výsledcích apod. Tedy nemají čas shánět podklady pro dobře zvolenou sázku.

Celkové výsledky týmu, náhlé změny (absence, výměny, návraty, zranění, nákupy hráčů), to vše musí sázkař znát, jelikož to vše má dopad na to, jak se bude sportovní utkání vyvíjet a jak skončí. 

Všem je web Ticbet.com unikátní?

Možná vám vrtá hlavou, v čem je tato stránka tak unikátní, vždyť podobných projektů se v poslední době zrodilo už tolik! A všechny nabízejí “zaručené“ tipy a “zaručené“ zisky. Možná jste měli dokonce to “štěstí“ a na slibované jistoty jste se chytili, brzy vám bylo jasné, že jde o amatéry, kteří jen přeprodávají tipy posbírané po celém internetu nebo snad šlo o úplné podvodníky?

Na Ticbet se s takovým přístupem nesetkáte. Web se pro vás snaží shánět skutečně zajímavé a pro vás hodnotné tipy, které vám k něčemu budou. Jde o spojení osobního analyzování všech dostupných informací a osobních zkušeností z oblasti kurzového sázení.

Celý projekt vznikl v podstatě na základě negativních zkušeností, Ticbet se snaží o férovost, poctivé jednání a dokázání, že sportovní sázky mohou být zábavou, která vede k zajímavým výdělkům. 

ticbet-logo

Žádné tipy nepotřebujete? Dobrým tiperem se člověk nerodí, základem je mít obrovský přehled! Každý den analyzovat vypsané kurzy, sledovat veškeré sportovní dění, mít informace o vnitřním dění v týmech… Zkrátka jde o full time job! Pokud na tohle nemáte čas, je jen rozumné využít zasílání tipů, které všechny tito informace zohledňují.

Jak na to?

Ticbet nabízí články o sportovních zápasech a tipy zaměřené především na evropský fotbal, nicméně ani o tipy na americký fotbal, hokej nebo tenis nebude ochuzeni. Vše jen záleží na aktuálním sportovním dění. Tipy jsou odlišné, záleží na nabídce, platí však, že minimálně dva články za týden budou zveřejněny zdarma.

Předplatitelé dostávají minimálně 40 článků do měsíce. 

Aktuálně jsou dva typy předplatitelného: měsíční stojí 100 korun včetně DPH a roční získáte za zvýhodněnou cenu 1 000 korun včetně DPH.

Než vstoupíte do světa tipů kurzovního sázení

Mějte vždy na paměti, že VŮBEC nikdo nemůže garantovat 100% úspěšnost poskytovaných tipů. Pokud na někoho takového narazíte, můžete si být jistí, že jde o podvod! Radíme vám, abyste takovou službu vůbec nevyužívali!

Ticbet vám neslibuje 100% zisky ani žádné “tutovky“, od toho tu jsou jiní lháři, kterých je v této branži více než dost. Snaží se být centrem informací a tím ušetřit čas sázkařům při jejich analýzách právě tím, že většinu, ne-li všechny relevantní informace najde na jednom místě – na ticbet.com

Další věcí, kterou si před využitím tipu uvědomte, je že sportovní sázení je během na dlouhé trati. Celých 95% sázkařů svým sázením jenom živí sázkové kanceláře, aby se stalo sázení výdělečnou záležitostí u vás, je třeba vytrvat a “spolupracovat“ se skutečnými profesionály. Mohou nastat období, během nichž budete neúspěšní. V takové době je třeba dodržet stanovenou strategii a úspěch se dostaví.

Nechte se inspirovat hodnotnými tipy a o úspěšnosti se přesvědčte v pravidelně aktualizovaných statistikách.

Pepa Hazardér a Skórman jsou odborníky na sázení

Chcete začít se sportovním sázením na přivýdělek? Jako začátečník určitě oceníte pomoc profesionálů. Pokud ale nevíte, kde takové experty najít, možností je právě portál ticbet.com. Neztrácejte čas pročítáním sázkařských fór a diskuzí, placené rady vám od zkušených tiperů a sázkařů něco málo stojí, ale ve výsledku mají cenu zlata.

Na co se vyplatí vsadit a s jakým kurzem vám poví “Pepa Hazardér, Skórman nebo Jan E, který je největším odborníkem na webu Ticbet.com (ten jen málokdy vsadí kurzy okolo 2,00. Spíše se drží při zemi s kurzy 1,35 – 1,70).

Nestranné tipy

Na stránce najdete kurzy vypsané od bookmakerů jedné sázkové kanceláře, její jméno není nikde uvedené pro zachování neutrality. Přece jen není cílem reklama, ale pouze doporučení a hodnotné tipy na sázení.

Ticbet.com si zachovává neutralitu, není ani nechce být spojován s žádnou konkrétní sázkovou kanceláří. 

Pokud chcete pravidelnou dodávku nejaktuálnějších a nejpodrobnějších informací spolu s hodnotnými tipy, víte, kam máte jít!

Read more

Local News