Basketbalová móda je in!

Share

Basketbal a móda jdou ruku v ruce, nemyslíte? Jak jinak si vysvětlit, že ti vysocí štíhlí američtí basketbalisté s propracovanou muskulaturou, na něž je radost pohledět, v těch dresech tak dobře vypadají?

Plakáty nejslavnějšího basketbalisty Michaela Jordana snad odnepaměti zdobí nejeden dětský pokojíček. Svého času po něm šíleli kluci i holky. Mnozí po něm šílí dodnes. Tak se alespoň oblékají v jeho stylu. A nakupují v obchodě nesoucí jeho jméno – Jordan shop. Nechcete také vy rozšířit jejich řady?

Stylové sportovní oblečení nejenom pro basketbalové nadšence

Sportovní oblečení je vhodné nejenom pro profesionální sportovce. Jinými slovy řečeno, nemusíte být basketbalistou (či basketbalistkou), abyste si mohli obléknout basketovalovou módu. Ta se totiž momentálně těší nesmírné popularitě.

Jordan obchod i na internetu

Není se ani čemu divit. Je pohodlná, designově zajímavá a neokoukaná. Jak se ostatně sami máte možnost přesvědčit buď přímo v kamenném Jordan shopu v Praze 9 Libni či na eshopu basket-shop.cz.

Žijete basketbalem? Tak to dejte najevo!

Basketbalové móda, to samozřejmě nejsou jen basketbalové boty. Ale i tenisky, pantofle, trika, dresy, mikiny, bundy, kalhoty, kraťasy, kšiltovky a čepice. Basketbaloví můžete být od hlavy až k patě. A styloví!

Boty jsou základ

Základem jsou kvalitní boty, přes ty vlak nejede. Pokud byste si z obchodu měli odnést jediný produkt, měly by to být kvalitní boty, ať již stylové tenisky, nebo klasické boty basketbalové. Vybírat můžete ze značek Jordan, Nike či Adidas. Ovšem pozor – v nabídce najdete i slavné tenisky Jordan Retro, které Michaelovi dělaly společnost po celou jeho hvězdnou kariéru v NBA!

Pantofle a kšiltovka

Velmi stylové jsou ovšem i pantofle Jordan. Díky jejich měkké podrážce jsou tak lehké, že je na noze ani neucítíte. Vzít si je navíc můžete do školy i na pláž. Tam je doporučujeme doplnit stylovou červenou kšiltovkou Jordan.

Bohatý sportovní sortiment

V portfoliu značky se samozřejmě setkáte i se stylovými dresy, tričky s dlouhým i krátkým rukávem, bundami a mikinami, zkrátka s veškerým sortimentem, který stojí za úspěchem většiny profesionálních sportovců. Co vy víte, třeba půjdete v jejich šlépějích. 

Read more

Local News