Baráž: Zahraje si Jaromír Jágr na sklonku kariéry znovu extraligu?

Share

Kromě bojů o Masarykův pohár v play-off hokejové Extraligy se v dubnu odehrávají i další zajímavé hokejové bitvy. Pro Chomutov, Pardubice, Kladno a České Budějovice sezóna ještě neskončila. Tyto týmy totiž bojují o možnost hrát příští ročník v elitní soutěži. Barvy Kladna navíc hájí česká sportovní superhvězda Jaromír Jágr. Druhý nejlepší hráč historie v bodování NHL se netají přáním zahrát si za svoje milované Kladno i v Extralize. Nejdříve ovšem bude muset Kladno uspět v extraligové baráži.

Minulý ročník se Jágrovi se svým klubem postoupit nepovedlo. Sám hráč s číslem 68 většinu času strávil mimo led kvůli poraněnému kolenu. A svojí další účast v hokejovém prostředí označoval za sázku do loterie. Ani v letošní sezóně toho Jágr v základní části Chance ligy příliš nenahrál, ale nakonec ho zdraví do hry pustilo a letos to zatím pro Kladno v probíhající baráži vypadá mnohem lépe. Rytířům se totiž daří držet na postupové příčce. Kromě Jágra se v Kladně angažuje i další legendární hráč, který v minulosti zářil v NHL. Tomáš Plekanec zatím svými výkony v Kladně naplňuje tvrzení, že je velmi pracovitým hráčem, který sbírá více než bod na zápas.

Online sázky na baráž o Extraligu

V každém případě bude zajímavé závěr extraligové baráže sledovat, a pokud byste si chtěli sledování okořenit sázkou, tak můžete vyhrát i úplně zadarmo. Přečtěte si, jak jednoduše začít sázet online a jak získat maximální výhody a bonusy.

Read more

Local News