Automatizace je krok vpřed – potřebujete k ní ale dobrého partnera

Share

Potřebujete naprojektovat systém řízení jednoúčelových strojů? Nebo technologické linky? Oslovte specialistu na projektování řídících systémů, firmu APLAUS.

Společnost APLAUS se specializuje na projektování řídících systému, automatizace, řízení technologií, řízení strojů a vizualizace (HMI), řídící systémy (Unitronics), procesní instrumentace a PLC řídící systémy (Siemens).

Vše od konzultace až po dodávku systémů

Firma realizuje projekty od počátečních konzultací, až po finální realizaci, včetně dolaďování za provozu. Dodávky zajistí nejen pro celé sestavy řídících systémů, ale i pro jejich dílčí části. Dodat je možné regulované pohony, běžné i speciální kabely pro průmyslové datové sítě, různé typy pružných a ohebných vedení využívaných pro řešení pohyblivých přívodů a další plochou nebo spirálovou kabeláž.

Kdo jsou zákazníci APLAUS?

Jde především o firmy, které řeší řízení autonomních částí výrobních linek. Jde o řešení procesů tváření, lakování, chemické úpravy či odsávání. Dále služby APLAUS využívají firmy, které řeší řízení malých jednoúčelových strojů. Jedná se o různé tvarovače, odvíječky a navíječky, vazače, lisy, zakladače nebo testery. APLAUS lze oslovit i v případě, když potřebujte komplexní návrh řízení celé technologické linky.

Obnova zastaralých a dosluhujících řešení

APLAUS vyřeší ve vašem provozu rovněž problémy s dosluhujícími a zastaralými elektroinstalacemi v souvislosti automatizační technikou, údržbu a obnovu elektrických pohonů, ale i nahrazení starších stejnosměrných pohonů. Jejich údržba bývá velice složitá a nákladná. V APLAUS pro vás navrhnou inovaci s nasazením nových moderních pohonů opatřených střídavými asynchronními motory.

Propracovaný systém spolupráce

V APLAUS vám nabízí konzultace k vaší problematice, vytvoření potřebné projektové dokumentace, naprojektování všech řídících algoritmů, navržení přístrojů pro elektrické obvody, kompletní montáž, ověření funkčnosti systému a vytvoření výkresové dokumentace. V případě zájmu je možné zajistit rovněž průběžný servisní dohled nad systémem.

Read more

Local News