Anti-Valentýnský článek

Share

Pomalu, ale jistě se to blíží! Valentýn, čas všech zamilovaných, zkrátka ten nejsladší, od sladkých slovíček a činů nejvíce upatlaný, svátek v roce. 

Podle tradice tento svátek vychází z řeckých oslav, kdy si mladí chlapci vytahovali z uren lásky lístečky se jmény dívek, se kterými poté dělali věci, ze kterých by jejich matky nebyly nadšené a věřte, že sladká slůvka a čokoládičky v tomto případě nehráli vůbec žádnou roli.  

V dnešní době se z Valentýnu stal svátek, díky kterému si obchodníci skvěle namastí kapsu a zároveň se domácnosti naplní mraky stupidních předmětů v podobě nejrůznějších zvířátek držících srdíčka s nápisy I LOVE YOU a dalších hlouposti, které se vyznačují tím, že jsou voňavé, růžové, nechutně sladké a kazí zuby. Někdy dokonce a to je již extremní výron valentýnského orgasmu, hrají po zmáčknutí tlačítka líbezně znějící melodii, která po chvíli začne trhat uši.

Tři typy mužů

Svět se dělí na tři skupiny mužů. První jsou zástupy srdíčkových maniaků, kteří jsou zaláskovaní až po uši a snaží se své berušce naňuňat co nejvíce sladkých slůvek a blbostí. Tito muži jako muži pouze vypadají, ve skrytu duše jsou to však ženy toužící po květině na nočním stolku. 

Druhým typem mužů jsou takzvaní ignoranti, to jsou muži, kteří mají problémy se svou ženou oslavit i výročí jejich svatby či její narozeniny. Tyto muže již můžeme mezi opravdovými muži přivítat, avšak oni se usídlili v táboře primitivů, kde opékají nad ohněm srdce svých manželek. 

Poslední skupinou je muž, který si ponechává čistou hlavu. Pokud vidí, že je jeho partnerka celá žhavá do slavení Valentýna, měl by jí alespoň koupit květinu a tím to mít za sebou. Valentýn se však může pojmout i trochu anti-valentýnovsky, to znamená zkusit věci, které by jste se svou partnerkou nikdy neudělali.

Zkuste si tedy na 14. naplánovat večeři v restauraci kde se jí po tmě, nebo kde se servírují jídla, do kterých by jste se normálně neodvážili (Tím může být i štekanátek u nejbližšího asijského prodejce pokrmů.). Dále se můžete pustit do adrenalinových záležitostí, při kterých dokážete sobě a své partnerce že nejste řádný posera a zároveň uvidíte co všechno je vaše partnerka schopna ustát. Je spousta a spousta činností, které jsou zkrátka lepší než trapná večeře v luxusní restauraci za zvuku houslí a plyšáků namačkaných v igelitkách v kufru auta, aby se stali růžovým hřebem večera. Proto vyzývám všechny chlapi! Sakra chlapi! Buďme chlapi a milujme své ženy po celý rok stejně!

Read more

Local News