Angelina Jolie – Ve svých 40. letech tvrdí, že je konečně šťastná

Share

Nejvíce sexy žena planety, matka, herečka, která se v dětství toužila stát ředitelkou pohřebního ústavu, oslavila 40. narozeniny. Jaký byl její dosavadní život?

Díky filmu zabila u přes 500 lidí, řídila snad každý dopravní prostředek (včetně ponorky), pracovala v tajných vládních organizacích a byla i starověkou královnou. 169 centimetrů vysoká majitelka dokonale plných rtů se stala i nejkrásnější ženou planety. Jako manželka Brada Pitta a matka šesti dětí oslavila 40. rok svého života.

Angelina Jolie

Dcera herce Johna Voighta a Marcheline Bertrand studovala kvůli svým rodičům herectví, studium na Lee Strasberg Theather Institute na nějakou dobu přerušila a toužila se stát ředitelkou pohřebního ústavu. Po návratu do školy byla žádanou modelkou, která fotila v NY nebo LA, dokonce spolupracovala i s Rolling Stones, v jejichž hudebním klipu dostala roli.

Následovala nejbouřlivější etapa jejího života. 

Jejím prvním manželem byl Jonny Lee Miller. Na svatbu přišla oblečená v černém a na prsou jméno manžela napsané krví. Druhým manželem se stal herec Billy Bob Thorton. Pak přišly na řadu vztahové zkušenosti se ženami a konečně během natáčení filmu Mr. and Mrs. Smith se Angelina seznámila s Bradem Pittem a vznikl tak dnes nejznámější pár Hollywoodu.

V rozhovoru Angelina říká: „Nikdy jsem si nemyslela, že budu mít děti. Nikdy jsem si nemyslela, že budu skutečně zamilovaná. Nikdy by mě nenapadlo, že potkám toho pravého člověka. Víte, když pocházíte z nefunkční rodiny, tak… Přijmete, že některé věci, se dějí jen v pohádkách. A ve skutečném životě je už nehledáte.“

aj-1

Nejplacenější herečka vůbec!

Ve svých filmech dělá téměř všechny nebezpečné triky a efekty sama. Sama se také stará o svou reklamu, žádný PR tým jí za zády nestojí. Jako nejplacenější herečka dostala za první fotku svých dvojčat 14 miliónů dolarů. Za kampaň pro značku Louis Vuitton dostala deset. Hlavní role ve filmu gravitace byla nejdříve nabídnuta jí, jelikož si však Angelina řekla o 20 miliónů dolarů (cca třetina rozpočtu celého filmu), roli nakonec dostala Sandra Bullocková.

Do dějin vstoupila nejen jako herečka, ale také jako žena, která  je aktivní v oblasti charity i mezinárodní politiky. 

 

Podstoupila několik radikálních operací

V roce 2013 jí lékaři po vyšetření zjistili vysoké procento rizika onemocnění rakovinou prsu. Rozhodla se pro oboustrannou mastektomii (odstranění mléčných žláz). Na operaci šla i začátkem tohoto roku, kdy lékaři odhalili zánětlivá ložiska u vaječníků. Angelina si nechala vaječníky a vejcovody definitivně odstranit.

„Poté, co jsem měl tu čest být svědkem tohoto rozhodnutí, považuji krok Angie stejně jako mnoha jiných žen v její situaci za naprosto heroický,“ řekl Brad Pitt v rozhovoru pro Evening Standard.

Téměř nikdo neví, že Angelina:

– je licencovaný pilot vlastnící stíhačku Cirrus SR22.

– jako teenager byla zamilovaná do Pana Spocka ze seriálu Star Trek, dodnes sbírá nože, meče a také první vydání knih.

Read more

Local News