Akční filmy nabité akcí do posledního okamžiku

Share

Dobré akční filmy jsou nabité akcí do poslední chvíle a zároveň obsahují dějovou linku, která diváka chytne a udrží v napětí do poslední sekundy. Kvalitní akční film je většinou příběh, ve kterém se odehrávají osobní souboje, automobilové honičky nebo přestřelky. Viděli jste ty nejlepší z nich? Máme pro vás 10 tipů, které stojí za to.

Nejlepší akční filmy, které prostě musíte vidět

Připravte si popcorn, usaďte se do křesla a sledujte filmy nabité akcí do posledního okamžiku právě teď. Zde je výběr těch nejlepších akčních filmů všech dob, u kterých rozhodně neusnete. Vybere si úplně každý, ať sázíte na filmovou klasiku nebo žhavé novinky.

  1. Temný rytíř

Akční dobrodružná fantasy o Batmanovi, který pokračuje v boji se zločinem ve městě Gotham. Jedná se o skvěle promyšlený akční film, který disponuje dostatečným množstvím efektů a dokáže uspokojit i toho nejnáročnějšího diváka. Zjistěte, jak dopadne souboj Batmana s jeho protivníkem Jokerem. Pokud se vám film zalíbí, tak oceníte pokračování, které nese název: Temný rytíř povstal.

  1. Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy

První díl legendární akční série o známém archeologovi Indianu Jonesovi, kterého ztvárnil Harrison Ford. Indiana Jones se rychle stal jedním z nejpopulárnějších hrdinů, a proto je možné shlédnout hned čtyři dobrodružství Indiana Jonese. Současně se plánuje páté pokračování.

  1. Agent bez minulosti

Akčně nadupaná jízda s Mattem Damonem v hlavní roli, která začíná vylovením polomrtvého muže z moře. Muž trpí ztrátou paměti a jediná stopa, kterou má, je štítek s bankovním účtem pod kůží. Co zjistí za tajemství?

  1. Avengers

Hulk, Iron man, Thor, Capitan America a další ikoničtí super hrdinové na jednom místě, kteří se spojí v super tým, aby odvrátili světovou katastrofu. Filmy se těší velké oblibě, proto si můžete užít hned dvě pokračování. Poslední díl Avengers: Infinity War se řadí mezi nejoblíbenější akční film 2018.

  1. Rychle a zběsile

Brilantní automobilová honička, která je určena pro fanoušky zběsilých jízd, ohlušujících motorů a adrenalinu v krvi. Filmy Rychle a zběsile mají několik pokračování, které jsou nabité akcí do poslední chvíle, a tak čeká diváka pořádný filmový zážitek.

Další akční filmy, které nesmíte přehlédnout

Zde je seznam dalších akčních filmů, které si zamiluje a ocení každý fanoušek akčních filmů. Takže pokud milujete tento filmový žánr, tak na dnešní večer si raději už nic neplánujte.

  1. Mission: Impossible – Fallout
  2. Baby driver
  3. Kingsman
  4. Strážci galaxie
  5. Transformers

Případně můžete ještě vsadit na Agenta 007, klasiku mezi akčními filmy. S Jamesem Bondem si můžete užít hned 24 filmových večerů, a brzo dokonce 25.

Tyto a další online filmy ke stažení zdarma plné akce najdete na našem webu.

 

Read more

Local News