8 způsobů, jak dosáhnout ničeho

Share

Mnoho lidí dělá spoustu věcí správně pro to, aby ničeho nedosáhli. Jsou to neustálé a uspokojivé výmluvy nebo nic nedělání. Pojďme si přečíst, jak ničeho nedosáhnout.

1. Začněte fantazírovat a zůstaňte u toho

V mysli se nejlépe konstruuje. Proč tedy myšlenky nemít pouze v hlavě? Opovažte se je napsat na papír! Mohl by to být totiž další krok k jejich uskutečnění.

2. Nic nedělejte

Lidé jsou pohodlná stvoření. Kdo nic nedělá, nic nezkazí. A vy přeci nic zkazit nechcete, mohli byste se pak totiž třeba omylem naučit to, jak to příště nezkazit. Seďte tedy u počítače, dívejte se na televizi a v myšlenkách si představujte, jak konáte nějakou akci v uskutečnění svého cíle.

3. Skončete dříve, než jste začali

Má to cenu, nemá to cenu, má to cenu, NEMÁ TO CENU! Ta energie vám za to nestojí, je to moc práce, výsledky se dostaví až za dlouho…svoji činnost raději předčasně ukončete. Vlastně, ani ji nezačínejte. 

4. Chovejte se roboticky

Lidé mají své rituály a zvyky, které neradi porušují. Zaručují jim totiž jistý stav rovnováhy, ve kterém každý z nás je. Díky němu si myslíme, že přežíváme a nemusíme se snažit vymýšlet něco nového. 

5. Stěžujte si a vymyslete si omluvu

Nejlepší, co nyní můžete udělat, je začít hledat nějakou výmluvu. A nezapomeňte ji sdělit svému okolí, to vás totiž velice rádo poslouchá. Proč dnes nepůjdu do posilovny? 

  • Stále mě bolí svaly z minula,
  • venku je moc vedro, tak raději počkám do zítra a uvidím, jaké počasí bude, 
  • moc jsem se přejedl a posilování by bylo nepříjemné,
  • mám moc velký hlad, když se však najím, bude už pozdě.

6. Tříštěte pozornost

Soustředit se pouze na jednu věc je pro amatéry. Zaměřte se na více věcí najednou a ani jednu nedělejte správně. Uvidíte kýžené výsledky, všeho bude hodně.

7. Mějte své plány pouze v hlavě

Své plány si nechte sami pro sebe, ani na papír si je nepište! Co kdyby někdo váš papír našel nebo váš nápad okopíroval a uskutečnil ho dříve, než vy? V žádném případě ho nedávejte z hlavy!

8. Soustřeďte se na nepodstatné věci

Důležité věci jsou pro náfuky, soustřeďte se na malichernosti a nepodstatné činnosti, které vám nic nepřinesou. Pokud nedokážete rozpoznat, jaké věci jsou nepodstatné, zeptejte se svého křečka.

Doufám, že většina z Vás, kteří se dočetli až sem, pochopili, že se jedná o obrácený článek. Hodně lidí se totiž nedokáže podle obyčejných rad řídit. Proto jsme velice obecně článek pojali opačným způsobem.
 

Read more

Local News