8 zajímavostí o spodním prádle, o kterých jste možná neměli ani ponětí

Share

Spodní prádlo řeší jak ženy, tak i muži. A to nejen z estetického hlediska, ale také z hlediska pohodlí a zdraví. Pánské i dámské spodní prádlo by vám mělo sedět co do velikosti, tvaru, i materiálu. Přečtěte si několik zajímavosti, které jste o spodním prádle patrně vůbec netušili.

1. Některé kousky známého spodního prádla značky Victoria Secret, která je oblíbená zejména mezi něžnějším pohlavím, byly ve skutečnosti šité ve vězení v Jižní Karolíně v USA.

2. Lidé po celém světě věří různým pověrám. Existuje i pověra o spodním prádle. Italské ženy si vždy na Nový rok oblékají kalhotky červené barvy, protože věří, že jim do života vnesou štěstí a následující rok bude úspěšný ve všech aspektech.

3. Různé průzkumy ukázaly, že až 80 % žen nosí špatnou velikost podprsenky.

4. Podle sexuologů chlapi, kteří stále nosí chlapecké slipy, nejsou vyspělí, což se projevuje i v jiných sférách jejich života.

5. Ženy během šedesátých let protestovali proti diskriminaci žen ve společnosti, a to tak, že podpalovaly své podprsenky.

6. V minulosti se děly i mírně šílené věci. Jednou z nich bylo spodní prádlo, které rozdávala britská armáda svým vojákům. Šlo o antibakteriální prádlo, které vojáci nosili až po dobu tří měsíců.

7. Ve Velké Británii najdete většinou podprsenky v největších velikostech, zatímco v Číně je to naopak. Tam se prodávají podprsenky s nejmenšími košíčky.

8. Podle různých průzkumů si až 18 % svobodných lidí nemění denně spodní prádlo. Podobný jev se vyskytuje i v manželstvích. V tomto případě však jde „jen“ o 12 % populace.

Hledáte pohodlné a kvalitní spodní prádlo, ve kterém vynikne vaše postava? V nabídce e-shopu Andrie najdete různé kousky – trenýrky, bavlněné spodní prádlo, boxerky rozličných střihů a barev k vaší spokojenosti.

Read more

Local News