8 věcí, po kterých se vám zaručeně nepostaví

Share

V jednom americkém časopise jsem si četl trošku úsměvné, ovšem velmi zajímavé téma. Ženy jsou jisto jistě překrásná stvoření a jediný jejich ladný pohyb může způsobit vlnu erekce, ovšem dokážou sexuální touhu i dosti znechutit. Jak?

8. Voajérský pes

Každý, kdo má doma domácího mazlíčka v podobě pejska toto jistě zná. Sáhodlouhá předehra, mazlení, a když už má dojít na akt samotný, náhle zaslechnete funění, hlasité dýchání. Nene Váš miláček ležící pod Vámi to není, je to Váš pes, který pozoruje každý Váš pohyb a nehnutý zírá. Toto dokáže každého zaručeně odradit.

7. Ženský pláč

Skoro nic nedokáže chuť na sex zahnat tak dobře jako nefalšovaný ženský pláč. Je dokonce vědecky dokázáno, že 80% ten den již nedostanete chuť na sex.

6. Nevhodné dotazy

K nejčastějším dotazům, které dokážou samotný akt zkazit, patří například: už budeš? Už jsi? Nebo trošku brutálnější jako: bývalý to dělal jinak, bývalý ho měl většího, měl bys začít brát prášky na erekci apod.

5. Únava, bolest hlavy

Zmíněné dva pojmy patří mezi nejčastější výmluvy žen před sexuálním aktem. Taková každodenní únava či bolest hlavy muže nepříjemně otrávit.

4. Nečinnost partnerky

Aneb sex s prknem. Noční můra každého normálního muže (až na nekrofily). Nehybnost partnerky či dokonce monotónní vzdychání ala slunce seno jahody (objevení videokazety) dokáže muže řádně odradit.

3. Vrzající postel

Problém, který trápí každý druhý pár. Děti šly spát a vy máte po dlouhém náročném dni konečně chvilku času na sebe. Pustíte se do toho a náhle se začnou spod vaší postele ozývat skřípavé zvuky. Následovně se spustí dětský pláč a v horším případě začne štěkat pes.

2. Zdlouhavé předehry

Každý chlap hold není na každodenní 2 hodinové předehry. Občas by prostě rád jen rychlovku. Pokud po Vás bude přítelkyně/manželka/milenka vyžadovat zdlouhavé předehry před každým aktem, nemusí se vám příště už chtít.

1. Nadýmavost, plynatost

Takové prdění, krkání, či odbíhání na záchod během sexuálního aktu je podle výzkumu nejčastější příčina nechuti k sexuálnímu aktu ze strany muže.

Co vám chuť na sex zaručeně zkazí? 

Read more

Local News