7 pitomostí, které můžete koupit na Halloween po internetu

Share

Den před dušičkami se slaví Halloween, svátek populární především v Americe. Děti se během něj předhání v nejlepších maskách a koledují sladkosti.

Pokud by však dítě bylo vynalézavé a chtělo by něco originálního, nakupovalo by po internetu…

Mumifikovaná kočka

Tohle se rozhodně nedoporučuje těm, kteří mají své domácí mazlíčky jako členy rodiny. Samozřejmě, nejde o zákeřnou vraždu kočky, v tomto případě se prodává třeba půdní nález ze starého neobývaného domu, kde byla ona „kočička“ nalezena. Navíc jako bonus k mumifikovanému tělu kočky získáte bonus v podobě dvou kočičích mumifikovaných hlav zdarma. Na jedné z těch hlav najdete ještě krásně ostré zoubky. A takový obchod se už určitě vyplatí, ne? Osmdesát dolarů, prosím!

Kniha kouzel

Kniha kouzel je biblí každého kouzelníka, obsahuje magická zaříkávadla a rituály, tolik typické pro čarodějnice Wicca a různé pohanské kulty. Je to nutné vybavení pro každou malou čarodějku, která by se ráda vzdělala. Kniha kouzel je obvykle obalená kůží a dost často na ní najdete vrytá i stylizovaná zvířata, jako například draky. Minimálně jako milý dárek se to určitě hodí. Třicet dolarů a je váš.

Duch uvězněný v lahvi

Ano, za cenu kolem deseti liber včetně poštovného si můžete koupit ducha uvězněného v lahvi. Ať už na tyhle záležitosti věříte nebo ne, je to určitě zajímavý a neotřelý dárek k Vánocům, ne? Každá lahev s uvězněným duchem má svůj příběh, někdy jde i o dědictví po prarodičích, kteří ji kdysi někde dostali a v důchodu našli při prohledávání půdy. Často podobné věci pocházejí i z domů, kde údajně strašili duchové.

Křišťálová koule

Věštili jste někdy z křišťálové koule? Těžko říct, co na tomhle vlastně může být pravdy, nicméně něco podobného si můžete pořídit i k sobě domů a vše si nanečisto vyzkoušet. Možná pak můžete provozovat i výnosné věštěcké řemeslo, když skutečně něco zajímavého zahlédnete. Obvyklá cena za tuto komoditu se pohybuje kolem čtyřiceti dolarů, záleží samozřejmě na velikosti a kvalitě provedení.

Kůl na upíra

Na upíra pomáhá svěcená voda, cokoliv ze stříbra a česnek a…? Ano, máte pravdu. Dřevěný kůl, kterým mu probodnete srdce, aby už nadále neškodil. Speciální dřevěný kůl, se kterým upíra definitivně přivedete do věčných lovišť, zakoupíte po internetu už za pouhý dolar. Alespoň za tolik se něco podobného vydražilo při internetové aukci ve Spojených státech. Ke kůlu dostanete i jeho příběh v písemné formě, je dlouhý celkem šest palců a zabije údajně až 99 procent existujících upírů. Údajně je starý až tři století. No vlastně, nekupte to za ten dolar, přinejmenším se dobře za pár let zatopí v kamnech…

Základní vybavení pro lovce duchů

Chcete zjistit, jestli je u vás doma duch nebo ne? Máte podezření, že u vás straší? To určitě potřebujete tuhle záležitost. Základní vybavení pro lovce duchů se sestává z diktafonu, přístroje na měření elektromagnetických vln, senzoru pohybu a svítilny. Na jedné internetové aukci se podobný set prodal i za 200 dolarů a byl o něj celkem zájem. Tak proč váhat?

Tabulka určená k vyvolávání duchů

Ouija board neboli tabulka určená pro komunikaci s duchy obsahuje kromě magického obrázku i abecedu, číselnou řadu a nápisy ano, nevím a ne, které jsou pro rozhovor se záhrobím nezbytné. Pomocí kousku dřeva, který je samozřejmě k tabulce přiložen, se dozvíte odpovědi na všechny své otázky. Tedy za předpokladu, že nějakého ducha chytíte. Nebuďme skeptičtí, proč by se něco podobného třeba nemuselo povést? Nemáme hmatatelné důkazy ani jedním směrem…

Read more

Local News