5 důvodů, proč si pořídit alu kola u specialisty

Share

Milujete pohodlí ve vašem nablýskaném autě? Pak zcela jistě musíte myslet i na to, jaké papučky mu obujete. Kvalitní kola jsou totiž základem příjemné a ničím nerušené jízdy. Až do minulosti byly na trhu pouze klasické plechové disky, nicméně dnes hrají prim alu kola. Proč? Protože jsou kvalitní a designově poutavá. Vybírat si je lze ve spoustě nejrůznějších variací. Na alupneu.cz jich nabízejí spousty. Proč tedy právě alu kola nakupovat u tohoto specialisty?

Budou vašemu mazlíkovi slušet

Tak to se můžete vsadit! Elektrony dokážou nabídnout mnohem lepší vzhled, než je tomu u plecháčů. Vybírat si můžete ze spousty barevných odstínů a také samotného tvarového pojetí. Někdo raději masivnější tvary, jiný spíše tenké linie. Co řidič, to jiný názor. Variabilita je zkrátka velká.

Konfigurace přímo online

Máte strach, že si hliníková kola zakoupíte, vybavíte jimi vaše auto a při prvním pohledu spláčete? Stát by se to mohlo. Ne každému autu sluší všechno. Pokud ale využijete konfigurátoru zmiňované společnosti, nahrajete si online fotku vašeho mazlíka a poté vyzkoušíte několik typů alu kol, budete mít jistotu, že nakoupíte správně. Snadné…

Do druhého dne je máte doma

Nechcete na své nové ráfky čekat do nekonečna? Nemusíte. Od alupneu.cz je budete mít druhý den u vás doma. Stačí auto jen přezout a vyrazit.

Záruka a garance vrácení peněz

Samozřejmostí je také dvouletá záruční doba na veškerý sortiment zmiňovaného eshopu. Ten garantuje i vrácení peněz v případě vaší nespokojenosti.

Příslušenství gratis

Ve zmiňovaném eshopu jsou k dispozici nejen litá kola ve spoustě variací, ale i veškerý doplňkový sortiment. Typické jsou především matice, šrouby a jiný spojovací materiál. Mnohý je k dostání k alu kolům zcela zdarma. Získáte tak celý set, který můžete na auto namontovat.

Read more

Local News