4 FOXcam fotopasti, které stojí za vaši pozornost

Share

Fotopasti symbolizují skvělé řešení pro sledování majetku i monitorování zvěře. Právě značka FOXcam se přitom těší stále větší oblibě. Vybrali jsme pro vás 4 konkrétní modely, které by rozhodně neměly uniknout vaší pozornosti.

Proč je značka FOXcam tak oblíbená?

Fotopasti FOXcam vynikají hned v několika ohledech. V prvé řadě se jedná o českou značku a její modely patří k pomyslné špičce. Jednotlivé fotopasti jsou navrhovány tak, aby vynikaly nízkou spotřebou a zároveň vysokým výkonem. Uživatele rovněž těší jednoduchost jejich obsluhy. 

Fotopasti, které jsou výkonné a cenově dostupné

Mnohdy jsou fotopasti FOXcam levnější než ty od konkurence, a zároveň nabízejí vyšší výkon. Jaké konkrétní modely bychom vám mohli doporučit?

FOXcam FORESTER

Tato fotopast nabízí mimořádně jednoduché nastavení a dlouhou životnost na jednu sadu baterií. Zároveň vytváří bezkonkurenční noční fotografie, což oceníte jak při sledování zvěře, tak i monitorování vašeho majetku.

FOXcam Unka

Tato fotopast vás na první pohled zaujme velkou LCD obrazovkou s možností pohodlného prohlížení fotografií. Zároveň se pyšní malými rozměry a dlouhou životností a dokáže vytvořit skvěle snímky až do vzdálenosti 15 metrů.

FOXcam 3G

Fotopast FOXcam 3G vyniká především funkcí odesílání pořízených snímků na e-mail pomocí datových přenosů, případně na mobil formou MMS zprávy.

FOXcam SG880-4G

Tato fotopast je opravdovou špičkou. Podporuje funkci cloudu a dokáže vytvořené snímky odesílat na e-mail. Zároveň nabízí i jednoduché nastavení, ke kterému nepotřebujete počítač. 

Více informací ze světa fotopastí najdete na www.eshop-fotopasti.cz.

Read more

Local News