Investiční zlato má váhu za každých okolností a v každé zemi

Share

Mnozí odborníci předvídají, že nejhorší ekonomická situace nás teprve čeká, a Češi tomu podle všeho věří. Projevuje se to i zvýšeným zájmem o hypotéky. Lidé se snaží ochránit peníze a většina z nich vnímá jako jednoznačnou ochranu investici do nemovitosti.

Ano, peníze v nemovitosti jsou dobře uložené, ovšem kdo z vás disponuje miliony, aby si mohl pořídit investiční byt? Málokdo. Brát si hypotéku v nejisté době přitom není zrovna chytré.

Vaše úspory dobře ochrání investiční zlato

Na ochranu uspořených peněz přitom parádně funguje investiční zlato. Koupíte si ho tolik, o kolik doopravdy máte zájem. Nejlevnější zlaté mince a slitky stojí jen několik tisíc korun. Velkou výhodou je, že je máte ve fyzickém vlastnictví doma. Můžete je tedy kdykoliv vzít a někde je prodat – kde? Záleží pouze na vás. Zlato snadno prodáte po celém světě, budete s ním doopravdy nezávislí.

V každé zemi a za každých okolností

Zlato má mnoho využití od výroby šperků až po použití v elektronice. Jeho světové zásoby nejsou nekonečné a samozřejmě se ztenčují, což zaručuje vzrůstající hodnotu. Jako drahý kov je vnímáno po celém světě, takže je úplně jedno, kde ho v budoucnu prodáte. Své úspory tím ochráníte před znehodnocením koruny.

Zajímavou vlastností zlata je rovněž jeho schopnost posilovat v obdobích krizí, ať už válečných, hospodářských či sanitárních. Svou hodnotu si výborně drží, i když padají akcie a finanční trh se zmítá v bouři. I tohle je důvod, proč je právě nyní vhodná chvíle investovat do zlata.

Nakupte investiční zlato online

Investice do zlata je velmi snadná, své mince a slitky si objednáte například z e-shopu www.zlate-mince.cz. V tomto e-shopu pořídíte investiční zlato vždy za aktuální cenu, ceny jsou aktualizované každý den. Investiční zlato je osvobozeno od DPH, platíte tedy skutečně jen za samotné zlato.

Read more

Local News