Díky kolimátoru se zlepšíte ve střelbě. Vyzkoušejte Holosun HE508T

Share

Chcete se během velmi krátké doby zlepšit ve střelbě? Pořiďte si kolimátor. Skvělou značkou je v této oblasti Holosun, který v nedávné době představil nový kolimátor HE508T. Co je pro něj charakteristické?

Provedení z odolného titanu

Při výrobě tohoto kolimátoru Holosun pracoval se zcela jiným typem materiálu. Vsadil na mimořádně odolný titan, který nabízí ty nejlepší možné vlastnosti a zároveň je opravdu lehký. Holosun HE508T můžete využít jak pro pistole a brokovnice, tak i útočné pušky.

Společně s kolimátorem obdržíte i montáž pro weaver, kterou využijete, pokud budete kolimátor osazovat na rail na útočné pušce, nebo jiné zbrani s railem.

Složitější instalace na pistoli

V případě instalace tohoto kolimátoru na pistoli je potřeba počítat s tím, že je celý proces trochu náročnější. Jestliže máte pistoli pro montáž kolimátoru připravenou, máte prakticky vyhráno.

V případě, že používáte Glock 19, budete muset pracovat s takzvaným RMR adaptérem. Ten bývá někdy označován také jako plate. Platí, že rozměry montáže Holosunu jsou totožné s kolimátory Trijicon. V podstatě vám tedy stačí zakoupit RMR adaptér pro GLOCK, který bude kompatibilní s Trijicon kolimátory a máte vyhráno.

Skvělá tečka i obrazec

Holosun HE508T disponuje tečkou o velikosti 2 MOA a obrazcem o velikosti 32 MOA. Dále je vybaven solárním panelem, který automaticky reguluje jas a nechybí ani funkce automatického zapínání a vypínání.

Více informací z oblasti kolimátorů najdete na webu www.holosun.cz.

Read more

Local News