Kdo se zabývá prodejem automyček na českém trhu?

Share

Rozšiřujete služby Vašeho nově zrekonstruovaného pneuservisu a rádi byste nabídli klientům co možná nejkomfortnější služby? Poskytněte jim možnost mytí aut v automyčce BKF CarWash. Tyto automyčky byly vyvinuty taky, aby odpovídaly potřebám mytí menších a středně velkých obcí.

Automyčka BKF CarWash jako doplňková služba pneuservisů apod.

Jako doplňková služba jsou hojně využívány nejen v rámci návštěvy pneuservisů, ale také čerpacích stanic, pneuservisů a stanic technické kontroly. Setkat se s nimi můžete také u venkovských provozoven. Výhodou automyčky BKF CarWash je snadná manipulace i možnost bezhotovostní platby za poskytnuté služby. Zatímco bezhotovostní platba je v západní Evropě naprostou samozřejmostí, v České republice tomu tak zdaleka není. Právě naopak, společnost BKF CarWash přináší tuto výhodu jako jedna z mála na český trh. BKF CarWash je společností, která se věnuje prodeji automyček na vysoké úrovni. Také majitelé služební vozů si přijdou na své. BKF věrnostní program je určen pro ně a umožňuje snadný a rychlý přehled i možnost dobití BKF karty prostřednictvím webového prohlížeče na webových stránkách společnosti BKF CarWash bkfcarwash.cz.

Jak vybrat ideální místo pro automyčku?

Pokud Vás nabídka zaujala, možná si nyní kladete otázku, jaké je ideální místo pro umístění automyčky. Pro splnění daného kritéria je nutné promyslet a mít připraveno dostatek místa. Kromě toho by mělo být místo dostatečně atraktivní a dobře přístupné. Za atraktivní místo lze považovat centra měst, blízkost obytných domů a města nad 5 000 obyvatel. Důležitou roli hraje dobrá viditelnost objektu i jednoduchá možnost příjezdu i odjezdu. Dostatečný prostor závisí na počtu stanovišť a počtu vysavačů.

Read more

Local News