Co si počít s ucpaným odpadem?

Share

S neodtékajícím odpadem se jistě setkal každý z nás. Většinou si vystačíme se zvonem nebo chemickým přípravkem pro jeho pročištění a problém je vyřešen. Jak postupovat v případě větších potíží spojených s kanalizačním potrubím, stoupačkami či záchodem?

Spolehněte se na odborníky

Čištění kanalizace Praha se věnuje specializovaná firma, pro kterou je tato činnost díky nejvýkonnějšímu technickému vybavení hračkou. Umí si poradit s městskou kanalizací, stokami na hlavních řadech, venkovním potrubím, stoupačkami i odpadem uvnitř obytných domů.

Dalekosáhlé zkušenosti

Ve prospěch firmy, zabývající se čištěním odpadů Praha, hovoří více jak 25leté zkušenosti, přes 5000 vyřešených případů, 15 700 spokojených zákazníků a 12 profesionálních čisticích vozů, které se nezastaví před žádným problémem. Vděčí za to 4× výkonnější technice oproti vozům běžně používaným. Dobrou zprávou je, že platíte pouze za celkové vyčištění kanalizace. Nezáleží na tom, kolikrát se potrubí muselo protáhnout, aby se dosáhlo kýženého výsledku.

Jaký je postup?

Nejprve se díky kamerovému systému zjistí příčina ucpání potrubí. Překážkou není ani potrubí prorostlé kořeny nebo nateklým betonem. Následně je navržen optimální způsob, jak bude závada odstraněna. Na tomto základě vám bude předána cenová nabídka. Potrubí bude poté opraveno frézováním, s výkopem nebo bezvýkopově.

Odpad dokáže potrápit

Ucpaný odpad je problém, který je potřeba vyřešit rychle. Toho si je odborná firma vědoma, proto si můžete být jisti, že u vás doma bude během jedné hodiny. Na čištění domovních odpadů bývají používány motorová pera nebo tlaková voda. Čisticí vozy disponují oběma variantami, proto jsou obvyklé potíže často vyřešeny pouze jedním výjezdem. Zároveň velké cisterny vozů zajistí, že ušetříte nejen za dopravu, nýbrž také za vodu.

Read more

Local News