Máte doma rozdělanou sexy kočku a za okny zvědavé sousedy? Soukromí získáte hodně jednoduše

Share

Konečně se nechala ukecat a přišla “na kafe“ k vám domů? Paráda, ale ještě, než jí sundáte ten přiléhavý svetřík, dejte si pozor na to, zda ta zvědavá babizna od vedle zase nešmíruje pod vaším oknem.

Jako svobodný mládenec a sexy frajer se u vás dveře do ložnice netrhnou? (Uznale přikyvujeme.) Nedělejte si ovšem iluze, zatímco vaše ego roste do závratných výšin, sousedi si o vašich dámských návštěvách začínají šuškat, a co víc, už ty sexy kočandy i zpozorovali.

Nechcete-li, aby váš sexuální život byl všem na očích, začněte to řešit. 

Schovat se pod peřinu nestačí, instalujte si rolety do oken!

Jasně, že se nemáte za co stydět, vaše vysportované tělo a sexy baba v posteli, to je přece pohled pro bohy! Ale vážně to ustojíte? Nerozhodí vás, když na vás budou sousedi při “akci“ koukat? Ze zkušenosti vám rovnou řekneme, že ne!

Jaké je řešení, až směšně snadné! 

Abyste si zajistili soukromí, stačí si jen nainstalovat rolety do oken. Má to, jak jsme sami zjistili, hned několik výhod.

1. Nerušené provozování čehokoliv

Můžete si doma chodit nazí, zvát návštěvy, sledovat oblíbené filmy… Všechny zvyklosti moderního chlapa budete moci provozovat bez ohledu na to, kolik zvědavých sousedů máte.

Ještě stále je váš obyvácí pokoj bez rolet do oken diamond design?
Ještě stále je váš obyvácí pokoj bez rolet do oken diamond design?

Látkové rolety jsou dostupné v nesčetném množství způsobů instalace, designů, látek, tak i ovládání. Prohlédněte si nabídku na http://www.diamonddesign.cz/latkove-rolety/

2. Praktická sluneční clona

Většinou má člověk radost, když slunce svítí. Ale ne, když má kocovinu a hlavu jako střep. Taky ne v případě, kdy pracuje z domova a kvůli slunci nevidí na monitoru počítače vůbec nic. No a stejně tak je slunce protivné při letních vedrech, kdy panuje doma už tak vysoká teplota.

Praktické okenní rolety jsou důležitou součástí pánského hnízda. Úplné zatemnění místnosti nebo částečné zastínění přijde vhod v různých situacích.

3. Designový doplněk, který bude dělat dojem

Stylové rolety do oken budou tou poslední třešničkou na dortu vašeho vyšperkovaného “bejváku“. Oblíbený vzor, či jednoduchá barevná kombinace doladí interiér a pozvedne celý prostor na úroveň katalogového bydlení.

Rolety do oken diamond design zajistí soukromí v kuchyni i jídelně
Rolety do oken diamond design zajistí soukromí v kuchyni i jídelně

Po divoké noci pořádně vyhládne, dopřejte si snídani ve dvou a v soukromí! Zdroj:diamonddesign.cz

Read more

Local News