Ekologické mycí prostředky Lavon zajistí dostatečnou hygienu rukou

Share

Ekologické mycí prostředky se stávají stále populárnějšími, nejen kvůli jejich šetrnosti k životnímu prostředí, ale také kvůli jejich účinnosti. Lavon Trade je jedním z předních výrobců ekologických mycích prostředků, které nabízí účinnou hygienu a ochranu proti virům a bakteriím. V tomto článku se podíváme na 3 hlavní výhody používání Lavon ekologických mycích prostředků při mytí rukou.

Šetrnost k životnímu prostředí

Lavon mycí prostředky jsou šetrné k životnímu prostředí, což znamená, že neobsahují škodlivé chemikálie, jako jsou fosfáty, formaldehyd či chlór. Tyto látky totiž často způsobují znečištění vody a poškozují životní prostředí. Společnost Lavon Trade se zaměřuje na využívání přírodních a biologicky odbouratelných ingrediencí, což zajišťuje minimální dopad na životní prostředí. Mimo jiné jsou ekologické mycí prostředky také velmi šetrné k pokožce.

Vysoká účinnost proti bakteriím a virům

Lavon mycí prostředky jsou také účinné proti bakteriím a virům, které se na rukách běžně vyskytují. To znamená, že používání Lavon mycích prostředků může pomoci snížit riziko infekce a šíření nemocí. Lavon používá speciální složky s vysokým obsahem alkoholu, které rychle a účinně odstraňují nebezpečné bakterie a viry. Ekologické mycí prostředky jsou navíc pH neutrální a postarají se o hydrataci rukou.

Široká škála produktů

Lavon nabízí širokou škálu mycích prostředků, jež využijete na mytí rukou nejen v domácnosti, ale i na cestách. V nabídce jsou například tekutá mýdla, která si lze vybrat v mnoha vůních. Dále si můžete koupit hygienická mýdla s panthenolem nebo antivirovými přísadami. Které se účinně postarají o odstranění všech nečistot a zajistí dokonalou hygienu rukou. K dispozici jsou také bezoplachový hygienický gel na ruce a dezinfekční gel s obsahem alkoholu, které zajišťují hygienu rukou a pokožky kdykoliv a kdekoliv, ať už jste doma, v práci nebo na cestách.

Read more

Local News