Pracovní čelovka se hodí nejen do kutilské dílny

Share

Pokud si chcete na své dílo pořádně posvítit, nestačí jen kvalitní žárovka nebo ruční svítilna. Abyste měli volné ruce a mohli se podívat přesně na určité místo, bude určitě zajímavějším tématem malá čelovka. Díky ní se můžete zaměřit na skutečné detaily a neztrácet zbytečně čas. Lehká, skladná, snadno se vejde do kapsy i batohu. A především, její výkon je stabilní po dlouhé hodiny, takže se hodí i pro různé sportovní či outdoorové aktivity. Není tedy jen do kutilské dílny, nabízí skutečně víceúčelové využití. 

Vysoký světelný výkon je výhodou

A jak dobré posvícení to vlastně bude? Maximální světelný výkon, jenž se v tomto sortimentu nabízí, činí 440 lumen. To je vysoké číslo, které umožní dobrý přehled o situaci nejen při procházkách v lese, ale i při rekreačním sportu. Pracovní čelovka umožní přímý svit na jeden konkrétní bod, stačí jenom mírně otočit hlavou. Na nejvyšší výkon vydrží pracovat přes dvě hodiny a dosvit, jenž je běžně až stometrový, je také skvělý. Nízký režim pak bude stabilní i celé desítky hodin, je proto ideální pro dlouhé túry, při kterých chcete mít zdroj světla vždy u sebe. 

Jednoduché přepínání režimů svícení

Potřebujete nízkou intenzitu nebo chcete naopak maximum? Je to jednoduché, k dispozici je až pět různých režimů a vyberete si mezi nimi tak, že vlastně jen stisknete tlačítko. Přepnutí je otázkou okamžiku, nemusíte nic složitě nastavovat. Pokud si vezmete čelovku na chatu nebo na výlet do přírody, vždycky najde uplatnění a její velkou výhodou je, že v batohu či jiném zavazadle zabere jen minimum místa. Hodí se sportovcům, turistům, ale i myslivcům a všem, kdo žijí na venkově nebo v odlehlejších oblastech a potřebují spolehlivý zdroj světla. Víc informací k tématu je na cel-tec.cz!

Read more

Local News