Vyzkoušeno: Otevřeně (a rád) vám představím stylové ubytování v centru Prahy

Share

A tak mě můj nezávazný život mladého single muže zavál do hlavního města, kde jsem potřeboval zařídit nějaké ty pracovní záležitosti a také mě čekalo dohozené rande od nejlepšího kámoše. Nabitý program vyžadoval stylové zázemí v podobě hotelového pokoje na úrovni.

Měl jsem štěstí, našel jsem…

Najít v Praze nějaké hodně slušné ubytování za rozumný peníz není zas až tak snadnou záležitostí. Nicméně jsem potřeboval udělat dojem na pracovního klienta i na tu sexy kočičandu. A nebudu předstírat, že mi nešlo také o osobní pohodlí.

I přes své poměrně vysoké požadavky jsem našel to, co jsem hledal a byl bych pěknej ‚’šmejd’’, kdybych se o své skvělé zkušenosti nepodělil.

Zkusil jsem hotel Jurys Inn – lépe jsem vybrat nemohl!

Když to vezmu ve zkratce, toto ubytování bylo spojením komplexních služeb, stylového designu, rozumného ceníku a perfektní polohou. Navíc zde měli krásné slečny recepční, které se na mě pokaždé smály – a určitě víte, že to není samozřejmost.

To bylo tak v krátkosti, ale mé zkušenosti byly natolik dobré, že si zkrátka neodpustím bližší představení hotelu Jurys Inn Prague.

jurys-1

Zarezervovaný pokoj se líbil mě a nakonec i mé nové známosti. Foto: jurysinnprague.com

Obchodní schůzka jak má být!

Nekuřácký hotel v Praze (jsem vášnivý nekuřák) je opravdu snadno dostupným místem. Díky přímé blízkosti tramvajové zastávky, stanice metra Florenc a autobusového nádraží máte hotel a největší historické památky (místa ideální k romantické procházce) na dosah ruky.

Ideální polohu jsem využil jak v případě pracovního klienta, tak i svého rande. Má pracovní schůzka, respektive oběd, mohl proběhnout přímo v místě mého skvělého ubytování – v hotelové restauraci, kde jsem nad skvělou českou a lehce evropskou kuchyní sjednal velmi výhodnou a snad i dlouhotrvající spolupráci.

jurys-2

Když byly pracovní povinnosti za mnou, dal jsem si hoďku v hotelové posilovně, rychlou sprchu a vyrazil na schůzku druhou, od níž jsem si sliboval stejně úspěšný konec.  

TIP: hotel booking

V Jurys Inn to žije!

Od svého příjezdu i prvního přespání jsem pochopil, že můj hotel je báječné místo, kde se cítíte dobře sám, se svým klientem i dámskou společností. Neztrácel jsem tedy čas a po dlouhé procházce historickým centrem Prahy, jsem své “krásné rande“ pozval na večeři a drink do svého hotelu.

jurys-4

Skvělé jídlo, trocha kvalitního alkoholu v krvi udělala své a má nová známost brzy obdivovala můj… luxusní pokoj

Chcete i vy zapůsobit na své pracovní i soukromé partneryKonferenční prostory Praha, stejně tak jako všechny ostatní části hotelu Jurys Inn jsou vám k dispozici!

Read more

Local News