Typický český televizní divák

Share

Víte, jak vypadá současný typický televizní divák? Agentury se přou o jeho vkusu, sociálním postavení, věkovém průměru a mnoha dalších vlastnostech. Samozřejmě je pro ně nejdůležitější zjistit, co chce vidět a co takzvaně konzumovat. Jedno je jisté, mění se technické vybavení českých obýváků a na to jaksi agentury a televizní společnosti zapomínají.

Televizory schopné přijímat obraz v HD kvalitě jsou již samozřejmostí v každé české domácnosti. A tím nás televizní diváky chtějí ohromit? Čeští televizní diváci mají ve svých obývacích pokojích mnohem sofistikovanější zařízení a chtějí si užít TV zábavu na mnohem vyšší úrovni.

Současné domácnosti kralují televize a domácí kina

Jak tedy v současné době vypadá vybavení typické české domácnosti? Samozřejmě všemu kralují televize. Nejčastěji plazmové. Ozvučení už dávno není po domácku propojené hifi s televizí. Nyní frčí domácí kina. Dokonalé reproduktory laděné známými zvukaři. To je současnost.

Koho tedy nyní zajímají „béčkové“ filmy a seriály? Televizní diváci chtějí kvalitu, nejen technickou, na tu jsou již vybaveni, ale také technickou kvalitu pořadů. Ano rádi vzpomínáme u seriálů a filmů předlistopadové doby ale to není všechno. Moderní sitcomy, sportovní přenosy a mnohé další pořady ve špičkové kvalitě chtějí sledovat za jakýchkoli okolností. Úhrnem lze říci, že typický český divák je stále náročnější. Výbavu by na to už měl, teď jen záleží na tom, jak se s tím poperou TV stanice.

Kde špičkové televize a domácí kina koupit?

Ještě nevlastníte nejnovější LED televizor a k němu připojené domácí kino? Pak nyní máte nejlepší možnost si je pořídit. A kde? Přece v e-shopu Obchody24.cz. Zde naleznete špičkovou elektroniku za skvělé ceny. A navíc často s dopravou zdarma, tak neváhejte a nakupujte televize a domácí kina již nyní.

Read more

Local News