Top 10 Mystická města, ve kterých byste chtěli žít

Share

Jste unaveni z nudného dne plného povinností? Chcete něco nového a vzrušujícího? Nabízíme Vám pohled do 10 mystických měst, ve kterých by bylopotěšením žít…

10.Camelot

camelot

Důvod proč zde : žil zde král Arthur a můžete tu zápasit po celý den

Camelot pochází ze známe britské pověsti o králi Arthurovi. Můžeme zde najít známý Arthurův kulatý stůl, kde sedávali jeho rytíři dokola jako rovný rovnému. Město je obklopeno řekou a lesy, takže můžete jít na ryby nebo lovit divoká prasata. A žila zde jedna fakt hezká kočka (tedy na středověké poměry) – Guinevera.

9.Zahrada Edenu

zahrada-edenu

Důvod proč zde : není zde práce, všude plno jídla a všichni jsou nahatí

Hodně lidí věří, že Eden je reálné místo, ale také stejný počet to zavrhuje. Ale pokud je to pravda, mělo by se toto místo osídlit! Sklánějí se tu stromy se šťavnatým ovocem a všechna zvířata jsou přátelská. Jenom pozor na hady!

8.El Dorado

el-dorado

Důvod proč zde: je to město bohů!

El Dorado je legendární město bohů. Je to něco jako „Svatý Grál“ pro každého muže – všechno co jste kdy hledali a chtěli je zde běžnou věcí. Cokoliv si přejete zde dostanete a určitě neodejdete neuspokojení. Bohužel je to někde v Jižní Americe, takže bude stát hodně peněz se sem dostat.

7.Cockaigne

cockaigne

Důvod proč zde : prší tu pivo!

Cockaigne je vše naopak, všechny omezení společnosti jdou stranou. Mniši mlátí své opaty, je zde sexuální svoboda (jeptišky se nezdráhají poddat komukoliv) a je zde mraky jídla (doslova). Je to místo kde lenost a žravost jsou hlavní činnost dne – kdo by zde nechtěl být?

6.Beimeni

beimeni

Důvod proč zde : nikdy nezestárnete.

Beimeni je legendární město – říká se o něm, že je zde fontána mládí. Je to také místo věčného zdraví. Tvrdí se, že když Juan Ponce de León objevil Floridu, když hledal Beimeni a fontánu mládí.

5.Valhalla

valhalla

Důvod proč zde : každý den bitvy a hodování

Valhalla je ráj pro Vikingy, kde mrtví válečníci a bohové žijí spolu. Musíte tudíž zemřít, abyste se sem dostali – ale stojí to za to! Každý den budete bojovat proti obrům a různým stvořením. Ale pozor, to je teprve začátek. Hned po bitvě budete hodovat s bohy a celou noc pít pivo. Ovšem musíte mít i ženskou pozornost – o to se postarají Valkýry.

4.Avalon

avalon

Důvod proč zde : jestli je to zde dobré pro Ježíše, pro nás bude taky!

Avalon je místo kde král Arthur skončil předtím, než zemřel. Je to také místo, kde ukoval svůj legendární meč Excalibur. V Avalonu můžete jíst nejlepší jablka na světě a pít zatraceně dobrý mošt. Když Ježíš vstal z mrtvých, řekl že navštívil Avalon s Josephem z Arimathea (se člověkem, který ho pohřbil).

3.Shangri-La

shangri-la

Důvod proč zde : je to utopie.

Shnagri-La je údolí v Himalájích, odříznuté od okolního světa. Je to země, kde je každý šťastný a nesmrtelný. Místo je tak známé, že dokonce Nazis poslal do této oblasti v roce 1938 expedici aby ho našla. Naneštěstí se jim to nepovedlo.

2.Město císařů

mesto-cisaru

Důvod proč zde : spusta drahokamů a zlata, je také magické!

Nejvíce popisů tohoto města mluví o prosperujícím a bohatém místě plném zlata, stříbra a diamantů. Je popisováno jako kouzelné město, které se objevuje v určité momenty. Alespoň jeden popis říká, že je umístěno mezi dvěma horami – jednou zlatou a druhou diamantovou.

1.Ys

ys

Důvod proč zde : orgie.

Ys je mystické město na pobřeží Anglie, které bylo pohlceno oceánem. Bylo postaveno pod hladinou moře Gradlonem, králem Cornouaillu, na přání jeho dcery Dahut, která milovala moře. Bylo to nejkrásnější a neimpozantější město na světě. Králova dcera zde ale brzy začala pořádat párty a orgie.

Read more

Local News