Tajemství vhodně zvolených hodinek pro různé příležitosti

Share

Proč byste se měli zajímat o nové trendy v hodinkách? Důvod je jednoduchý. Hodinky jsou jediným a nejdůležitějším módním doplňkem. Hned po snubním prstenu samozřejmě. Žádný jiný doplněk nedokáže vyjádřit osobnost a styl tak dobře jako hodinky, které nosíte. Pojďme si ukázat několik skvělých tipů hodinek vhodných k nošení na nejrůznější příležitosti.

hodinky3Hodinky pro každý den

Tyto hodinky jsou přesně takové, jak zní tento název. Každý muž by měl mít své status quo hodinky, které by mohl nosit do práce, na nákupy nebo jednoduše, když jde posedět ven s přáteli.

Hodinky pro každodenní nošení mohou mít nejrůznější podoby, ale shodují se obvykle v několika charakteristických znacích. Pro začátečníky, kteří si hodinky hodlají teprve pořídit, je dobré vědět, že ocelové hodinky jsou ideální. Pro ty, kteří jsou citlivější na dráždivost kovů, jsou nejlepší variantou protialergenní titanové hodinky. Běžným nošením může docházet k hrubšímu zacházení, proto musí být vaše časomíra velmi odolná. Oba zmíněné materiály jsou proto tou nejlepší volbou.

Další velkou výhodou nerezových nebo titanových hodinek je jejich neutralita. Ať už si na sebe vezmete cokoliv, nemusíte složitě ladit outfit s doplňky. Hodí se jak na formální, tak neformální příležitosti.

Dobře vypadající hodinky za rozumnou cenu nabízí německá značka hodinek Boccia Titanium nebo například Casio, Citizen či Seiko.

hodinkyKlasické hodinky

Hodinky s koženými řemínky jsou nabízeny v nejrůznějších variantách a stylech. Od punkových forem až po velmi formální varianty. Kůže je variabilní materiál, se kterým se dá krásně pracovat.

Černá kůže ve spojení s ocelí představuje nejformálnější variantu, která se nejlépe hodí k obleku. Pro jedinečný a unikátní klasický vzhled jsou vhodné hodinky s antickým či starožitným nádechem.

Digitální hodinky

Navzdory technologické vyspělosti jsou digitální hodinky honosící se mnoha funkcemi těmi nejméně stylovými. Nicméně i tak mají řadu benefitů. Hodí se zejména pro sport a adrenalinové či outdoorové aktivity.

Mají perfektní praktické a funkční využití. Za rozumnou cenu se dají pořídit opravdu skvělé kousky, které mají stopky, alarm nebo vysokou voděodolnost. To ocení jedinci s aktivním životním stylem.

hodinky2Sběratelské kousky

Každý muž by si přál mít ve svém hodinkovém arzenálu mechanicky a designem dokonale zpracované švýcarské hodinky, které jsou historicky i cenově velmi hodnotné. Značky jako Rolex, Omega nebo Breitling vyrábí kousky, které jsou spíše než hodinkami, unikátními kousky hodící se spíše do sbírky. Takové hodinky nepředstavují praktického pomocníka, ale prozrazují vysokou životní úroveň a silnou osobnost.

Read more

Local News