Sport i relaxace v jednom

Share

Zábava na vodě může být pojata různě. Někdo preferuje si vyjet jen tak a uplave dlouhé vzdálenosti v jezeře nebo v řece. Jiný si chce zkusit potápění, další preferuje rybaření a relaxaci přímo na vodě, kde je obklopen klidem přírody. Stále více lidí se zajímá o vodáctví a různé aktivity na vodě, k čemuž nechybí užívání člunů, raftů, kajaků nebo kanoí.

Voda umí přitáhnout k odpočinku i ke sportování. Sjíždění peřejí zvládnou jenom odvážnější typy osob. Divoká voda je pořádný adrenalin pro zkušenější jedince, pro začátečníky se hodí spíše proplouvání na klidnějších vodách. Naše vody jsou zaplněné kánoemi, protože právě jízda na kánoích patří k nejoblíbenějším. Nechybí však ani různé čluny a rafty. Na divokou vodu budete potřebovat uzavřenou kanoi. Kajaky využijete ke sjíždění obtížnějších úseků. Můžete je sehnat z termoplastu, sklolaminátu, ze dřeva či z polyesterové tkaniny. Setkáte se sjezdovými a se slalomovými kajaky.

Nafukovací čluny dobře poslouží k rekreačním jízdám a v oblibě je mají i rybáři. K rychlejšímu přesunu využijte elektromotory s tichým chodem. Nasazují se velice jednoduše. Chystáte se k moři? Preferujte čluny s technologií z vysokomolekulárního PVC. Budete mít tak postaráno o maximální odolnost proti slané vodě, oleji, slunci a benzínu.

Patříte mezi milovníky vodních sportů? Potom jistě víte, jak důležité je kvalitní vybavení. Nejedná se jenom o vhodné oblečení na vodu, ale hlavně o různé čluny, kajaky, lodní motory, ale i různé nafukovačky jen tak pro zábavu. Z pohodlí domova můžete bez obav nakupovat na Hawaj.cz, kde se nabízí jen kvalitní zboží od renomovaných výrobců.

Hodit se vám bude například lodní motor Maxima® F 48 Lb s náklopnou hlavou. Jedná se o elektromotor, který se ovládá teleskopickou rukojetí. Stačí pootočit a zvolíte si potřebnou rychlost. Lodní motor Maxima® F 48 Lb vyniká přepěťovou ochranou a na konci bateriových kabelů má „kdokodýlky“ pro jednoduché napojení na baterii. Maxima řady F umožňuje povytáhnout i naklopit kormidelní páku, dokonce až o 65°. Lodní motor nabízí pět rychlostí vpřed a tři vzad. Stačí snadné stisknutí tlačítka a motor se vyklopí z vody. Jde o motor k lodi s odolností proti slané vodě a s ukazatelem stavu baterie.

Dalším tipem na vodu je Intex Kajak Challenger K2 je nafukovacím kajakem s nosností 160 kg s rozměry 351 x 76 x 38 cm. Nafukovací kajak Challanger K2 má jednu vzduchovou komoru  – ventil pro rychlé nafouknutí a vyfouknutí a oko na ukotvení kajaku. Kajak byl vyroben z PVC bez použití ftalátů a má certifikát GS TÜV. V balení získáte také dvě hliníková pádla, provaz po obvodu lodi a nafukovací pumpu.

Read more

Local News