Seznamte se s dokonalým mužem! Bruno banani – ABSOLUTE MAN

Share

 Oblíbená značka vůní bruno banani přichází s novinkou ABSOLUTE MAN – neodolatelně svůdnou a sebevědomou vůní pro muže, kteří vědí, co chtějí. ABSOLUTE MAN znamená přesně to, co bruno banani je – mistr snadného svádění. 

 Zatímco jiní muži se přehnaně snaží zapůsobit, ABSOLUTE MAN je přirozený a sebevědomý. Přitahuje ženy svým bezstarostným, uvolněným postojem, který je pro všechny ženy NEODOLATELNÝ. 

V kampani na vůni ABSOLUTE MAN se objevuje nová tvář – britský model a herec Frederick Szkoda. 

bruno banani ABSOLUTE MAN

k dostání od února 2014 v síti drogerií (dm, Rossmann, Family), v parfumeriích (FAnn, Douglas), na nezávislém trhu a v hypermarketech (Globus, Interspar).

Složení vůně – aromatická-ovocná

Svrchní tóny vůně tvoří černý pepř a ovocné složky v podobě grepu a mandarinky, srdce se otevírá perlivou explozí jasného tónu energetického nápoje z šumivého ovoce a koření. Pod tím vším se skrývají základní tóny, intenzivně se rozvíjející do silné, neodolatelné smyslnosti: uklidňující struktura teplých maskulinních akordů jantarového dřeva v kombinaci s vysoce svůdnými Tonka fazolemi a vanilky dodávají bezstarostnou sebedůvěru, která je pro ženy tak okouzlující. 

Hlava: grapefruit, mandarinka, černý pepř 

Srdce: akord energetického nápoje, lístky fialek, konvalinka

Základ: fazole Tonka, jantarové dřevo, vanilka

Flakon a design

Tvar obalu a flakonu se vyznačuje typickým bruno banani zkosením, které odkazuje na to, jaký by absolutní mužský postoj měl být: bezstarostný a uvolněný. Zaoblené sklo flakonu připomíná základ vůně s jeho smyslně hladkými tóny jantarového dřeva, Tonka fazolí a vanilky. Novinka však upoutá především nepřehlédnutelnou oranžovou barvou. Ta připomíná jiskřivost energetického nápoje a další ovocné složky vůně (grapefruit, mandarinka).

Cena (dop. MOC vč. DPH) 

EdT 30 ml                              530Kč           

EdT 50 ml                              710 Kč           

voda po holení 50 ml           550 Kč

deo spray                              320 Kč

 

www.prestigeproducts.cz

Read more

Local News