Rysy, které nenávidíme, ale ženám přijdou sexy

Share

Nenávidíte svůj důlek v bradě, kudrnaté vlasy či ďolíčky, které jste podědili po babičce? Přestaňte šetřit peníze na plastickou operaci a čtěte, i rysy, které nenávidíte, mohou připadat ženám sexy.

Důlek v bradě – neskonalý svůdník

Podle nejnovějších výzkumů americké společnosti ISS, ženy nejvíce přitahují muži s důlkem v bradě, pro ženy je to symbol dokonalosti, svůdnosti a mužnosti.

Zženštilé rysy

Máte širší oči, či vypulenější rty? Nevadí. Podle posledních studií jsou právě muži s ženštějšími rysy mnohem přitažlivější pro opačné pohlaví. Tvrdé mužské rysy, a to především v obličeji, prý nejsou pro ženy tak přitažlivé, jak si mnozí pánové myslí. Jak dále uvedl server Daily Mail, muži upřednostňují u žen typické rysy, jako jsou výraznější rty a velké oči.

Ďolíčky

Právě ďolíčky, za které se Vám na škole všichni smáli, mohou u žen vyvolat pocity jistoty a mužnosti. Pro 85% oslovených žen jsou ďolíčky u muže velmi sexy a zvyšují celkovou přitažlivost.

Jizvy

Máte nějakou památku na dětskou nehodu na kole ve formě jizvy? Nevadí, výzkum, který proběhl v roce 2009, totiž prozradil, že jizvy na vašem těle či obličeji si ženy automaticky spojují se sílou, schopností ochránit a se statečností.

Kudrnaté vlasy

Kudrnaté vlasy u muže znázorňují velkou sexuální touhu a chtíč! Podle mínění žen jsou muži s kudrnatými vlasy plodní, sexuálně aktivní a zvládnou zabezpečit jak ženu tak děti.

Read more

Local News