Nová cesta k orgasmu? Zjistěte, jak si to udělat ještě lépe!

Share

Sexu máte dostatek, ale už vás klasika s partnerkou nudí? Dáme vám skvělý tip na techniku, s níž budou vaše orgasmy zase nezapomenutelnou záležitostí!

Pravidelně vás informujeme, jak udělat ženám v posteli dobře, ale tentokrát to bude jen o vás a vašem sexuálním potěšení.

Pro změnu myslete jen na sebe a kupte si novou sexuální pomůcku – dilatátor.

O čem, že je vlastně řeč? Dilatátory jsou kovové sondy, s nimiž si budete moci dráždit prostatu tak, jako nikdy předtím. Už máme vaší pozornost? Skvělé.

Chladivá kovová hračka si vás získá, jen co se dotkne vašeho penisu. Nejdřív si jen tak přejedete po žaludu a pak dilatátor kousek po kousku zastrčíte do močové trubice… Zalapáte po dechu, ale zjistíte, že je to vlastně velmi příjemné!

Neskutečná rozkoš, která vážně nebolí!

I když příjemné, to není to správné označení! To, co vás po zasunutí sondy čeká, se totiž nedá jen tak popsat. Nečekejte bolest, jen dosud nepoznanou rozkoš. Vnitřní dráždění prostaty je zkrátka zážitek, jenž vás pohltí, uchvátí a vy se na nenápadné kovové sondě stanete závislými.

Těšte se na velmi silný a “těsný“ prožitek.

Trénink dělá mistra

Začátečníci, kteří s dilatací, tedy roztahováním močové trubice, začínají, by se do poznávání nového měli pustit s nejmenším průměrem 4 mm. Postupem času pak lze dokupovat větší a větší kovové dilatátory, které zajistí větší a větší slast i vzrušení.

sonda

Kovová sonda je použitelná jednodstraně, zploštělá část je určená k pohodlnému držení. Foto: sexshopp.cz

Co byste měli vědět a dodržovat?

  • Nerezový materiál je odolný a neporézní, přesto je třeba dbát na dokonalou čistotu a sterilitu. V opačném případě může dojít k infekci.

K čištění používejte speciální čističe na erotické pomůcky. 

  • Při používání je třeba penis i dilatátor důkladně namazat lubrikačním gelem. Nejsnazší cestou je vstříknutí gelu rovnou do močové trubice.

Tip na sex hrátky

sex-tip

Přizvěte ke svým masturbačním hrátkám i svou přítelkyni. Pro ni bude podívaná na vnitřní dráždění prostaty vzrušujícím zážitkem. Zatímco vy si budete sondu zavádět, ona vám může penis pevně držet a cítit, jak cosi pevného klouže uvnitř.

Oboustranné vyvrcholení na sebe nedá dlouho čekat!

Read more

Local News