Nejrajcovnější ženská povolání

Share

Pravda, málokdo se o svém povolání rozhoduje na základě sexuální přitažlivosti dané profese, ale některá místa, činnosti a oblečení ke chlípným myšlenkám přímo vybízejí. Která povolání to jsou u žen? Částečně nám na to odpovídá výzkum nizozemských odborníků, kteří jako výzkumný vzorek použili tisíc mužů a žen. Ti měli u opačného pohlaví zvolit nejvíce sexy povolání.

Nejen hlava v oblacích

Jak správně tušíte, nejvíce sexy jsou letušky. Proč? Mají uniformu a zároveň jsou nekonečně milé, ochotné a krásné, což se o dalších uniformovaných povoláních vždy říct nedá. Náplní práce je starat se o muže (samozřejmě i ženy), ale zároveň jim nelze upřít ani určitou dávku autority. Být letuškou znamená prestiž i obdiv širokého okolí, stejně jako tomu je a bylo u samotných pilotů letadel. Není divu, že kostým letušky patří ke stálé výbavě mnoha obchodů se sexy pomůckami.

Jediní andělé, které v nemocnici chceme vídat

O zdravotních sestřičkách a jejich sexappealu se také nemusí vůbec diskutovat. Kdo si někdy poležel v nemocnici za neustálé péče krasavic v bílém, bude na to vzpomínat do konce života. Nezměrnou výhodou hospitalizace může být i to, že se o pacienty starají i dívky v rámci praxe, kterou musejí při zdravotnické škole vykonávat. Obecně zde ale platí to samé, jako u letušek – uniforma, péče a milé vystupování jsou prostě smrtící kombinace.

Nejkrásnější ženy na přehlídkovém molu

Modelka, nebo princezna, to je jasná odpověď děvčátek, když se jich zeptáte na jejich vysněné povolání. Stát se princeznou není příliš reálné, ale pravdou je, že modelek se na světě uživí opravdu mnoho. Povolání, jehož jediným účelem je předvádět sebe a oblečení na přehlídkových molech a objektivy fotoaparátů je nutně šíleně sexy. Modelky jsou tedy podle provedeného výzkumu na druhém místě v přitažlivosti. V posledních letech je čím dál větší důraz kladen i na modelky s „normální“ (nevyzáblou) postavou, které mužům imponují ještě výrazně více, takže se nastupující modelky nebudou muset v takové míře potýkat s anorexií, kokainem a dalšími neduhy, kterými bylo toto povolání tak nechvalně proslulé.

Sekretářky neomrzí

Až děsivě sexy je jedno z pracovně nejobyčejnějších zaměstnání – sekretářka. Být modelkou, nebo letuškou znamená prestiž, práci v zahraničí a nemálo peněz, sekretářky to však dohánějí jinde. Jsou například na seznamu manželek manažerů a ředitelů protivnicemi číslo jedna. Proč? Tráví s jejich mužem víc času, než ony samy, často jsou mladé, pohledné, dobře se oblékají a náplní jejich práce je pomoc jejich šéfovi, a to v každém ohledu. S tímto povoláním se tak v myslích žen i mužů pojí určitá submisivnost a představa oddané a všehoschopné zaměstnankyně.

Porozhlédněte se také na pracovním portálu Flek.cz. Možná zde najdete nejen spoustu dalších sexy povolání, ale také nové zaměstnání.

Read more

Local News