Lamborghini Gallardo s překvapením – Polijte ho teplou vodou a budou se dít divy!

Share

Máte rádi rychlá auta s pořádným výkonem, která zajistí pozornost sexy roštěnek? Pak pro vás bude Lamborghini Gallardo splněným snem! Má totiž nadupanou kapotu z obou stran!

Jistý Rene Turrek vzal do rukou jisté Lamborghini Gallardo a vytvořil z něj roštěnky lapající žihadlo. Jak to udělal? Abyste pochopili, je třeba Reneho představit. Jde o designéra, který se spacializuje na grafitti tvorbou. V jeho portfoliu lze najít takové společnosti jako je Mattel nebo Nikon, ale vás bude nejvíce zajímat projekt zvaný XCLUSIVCARS.

lamb-1

Mohlo by se zdát ‚‚obyčejné“ hnědé Lamborghini, ale stačí zaparkovat na přímém slunci nebo ho polít teplou vodou a auto změní vohoz k nepoznání. Americké barvy a Kapitán Amerika na kapotě, ne zrak vás nešálí!

Toto luxusní vozítko je totiž nalakované speciální termochromickou barvou, která reaguje na okolní teplotu. Převratná technologie, zdá se, ale není tomu tak. Vždyť tuto vychytávku mají i autíčka Hot Wheels.

lambo-2

Cena vylepšeného autolaku nebude malá, ale na druhou stranu jde o skutečně efektní trik! Posuďte sami.

Něco nám říká, že tohle Lamborghini Gallardo nebude prvním ani posledním dílkem nadaného němce. Důkazem toho je tmavě modrá BMW X6, která se po zahřátí mění na zuřícího Hulka.

Read more

Local News