Které nebankovní společnosti půjčí i problémovým klientům?

Share

Jako problémový klient dnes může být označena celá řada lidí. Samozřejmě nejznámější skupinou jsou takoví, kteří v minulosti měli skutečně problémy se splácením svých závazků – třeba půjček. Problémovým klientem ale může být i soba, která se pouze o několik dní opozdila s platbou, a právě toto zaváhání znamenalo, že se dostala do registru dlužníků. A takovým banky zavírají dveře.

Naštěstí řešení existuje, a to v segmentu nebankovních společností. Pojďme si zmapovat nabídku třech společností, které jsou doporučeným východiskem. Pokud hledáte i další možnosti, vyberte si zde, a to z uceleného seznamu těch nebankovních společností, které půjčí i problémovému klientovi. Navíc můžete jednoduše porovnat jejich parametry, stejně jako jejich podmínky.

Jednou z nejznámějších možností je půjčka Ferratum

Tento poskytovatel se může pyšnit tím, že patří v segmentu krátkodobých půjček mezi první společnosti, které se na našem trhu objevily. Tato tradice, stejně jako zázemí silné zahraniční skupiny, nebo i zajímavé parametry půjčky jsou důvodem velké oblíbenosti. Začneme tedy tím nejdůležitějším, a to faktem, že společnost nabídne možnost půjčit si sumu v rozmezí 500 – 10 000 Kč. Tu lze kombinovat s termínem splatnosti, který se od konkurence liší tím, že může být až 45 dní. Samozřejmě s možností opakovaného prodloužení.

Podmínky získání jsou velmi jednoduché, jelikož požádat si může každý, kdo splní věkovou hranici 21 – 85 let a nemá aktuálně žádný jiný aktivní finanční produkt od Ferratum Bank. Co není nutné, to je osobní schůzka, stejně jako jakékoliv papírování a již zmíněné nahlížení do registrů. Díky tomu může společnost garantovat, že první informace o vaší žádosti dostanete do 10 minut od jejího odeslání.

Pro nižší částky je tu Blesková půjčka

Pokud desetitisícové částky nejsou nutně tím, co hledáte, je pro vás jako stvořený produkt Blesková půjčka. Zde se totiž nabídka finančních prostředků pohybuje od 500 do 4 500 Kč. Samozřejmě i zde proběhne celý proces vyřízení a schválení online, bez nutnosti složitého papírování. V některých případech sice můžete být požádání o doložení určitých dokumentů, ale to je pouze výjimečný stav.

A tak vám k pozitivnímu vyřízení stačí pouze věk od 18 do 65 let, vlastnictví bankovního účtu, stálý příjem a také to, že jste občanem České republiky, s platným dokladem totožnosti. Svou žádost samozřejmě podáte online, s možností vybrat si jak zmíněnou částku, tak i s možností kombinovat ji se splatností, a to v rozmezí 1 – 30 dní. Pro nové klienty má navíc Blesková půjčka připraven bonus, a to půjčku zdarma.

První půjčku zdarma nabídne i poskytovatel Zaplo

Třetí prověřenou a doporučenou možností je určitě poskytovatel Zaplo. I ten nabídne možnost první půjčky zdarma, a to až do výše 8 000 Kč. Standardní nabídka půjčky je však ještě mnohem vyšší, a tak si lze požádat o sumu v rozmezí 1 000 – 15 000 Kč, kterou je možno kombinovat s termínem splatnosti, který je 7 – 30 kalendářních dní. I zde je možné prodloužení, které je na rozdíl od konkurence specifické. A to v tom, že půjčku lze neomezeně prodlužovat po dobu jednoho celého roku.

Ani zde se nemusíte zaleknout podmínek, jelikož pokud je vám více než 18 let, máte české občanství a bankovní účet, můžete si požádat. Druhotnými povinnostmi je poté nutnost potvrdit, že budete schopni úvěr v termínu splatit, a také to, že vyplníte všechny požadované údaje pravdivě, a to podle skutečnosti. Drobným negativem může být povinnost zaslat korunový registrační poplatek a kopii OP, čímž však Zaplo eliminuje případné podvody spojené s tím, že by si někdo vzal půjčku na cizí osobu.

Zajímá vás více informací?

Pokud ano, není nic jednoduššího, než je načerpat na výše uvedeném odkazu, který vás nasměruje na přehlednou tabulku právě těch nebankovních půjček, které jsou určeny jak pro problémové klienty, tak samozřejmě pro každého, kdo potřebuje peníze rychle, jednoduše a na cokoliv.

Zdroj: pujckyprehledne.cz

Read more

Local News