Jak vybrat ideální dárek pro ženu? Tohle musí znát každý chlap!

Share

Vybrat dárek pro blízkou osobu je pro mnohé velký problém. Nemají dost představivosti, bojí se, že vyberou špatně nebo že toho dotyčného urazí, zklamou nebo naštvou. Samozřejmě je nejlepší darovat originální dárek, ale jsou i tradiční dárky, které nikdy nezklamou, především když jsou darované s láskou.

5 rad na začátek

  1. Poslouchejte ji – ženy se neustále zmiňují o tom, co by jim udělal radost, stačí si zapamatovat pár věcí

  2. Nic praktického – samozřejmě, že se praktické dárky hodí, ale rozhodně neudělají velkou radost

  3. Dárek jen pro ni – dárek by měl být co nejvíce osobní, takže společenské hry nebo zážitek pro celou rodinu není to pravé

  4. Přemýšlejte a dejte si záležet – zkuste se nad dárkem zamyslet a nekupovat ho v den narozenin, výročí nebo Vánoc

  5. Dárek s příběhem – můžete být i maličkost, ale když bude symbolizovat něco co jste zažili společně, máte vyhráno

darek-sperk-2

Šperkem nic nezkazíte

Šperky jsou tradičním dárkem, kterým nic nezkazíte. Ženy šperky milují, ale musíte se trefit do jejich vkusu. ten se dá poměrně lehce odhalit, stačí si prohlédnout jaké šperky vaše žena nosí. zda dává přednost jemným, jednoduchým šperků nebo se nebojí nosit výrazné a extravagantní šperky.

Zaměřte se na to, zda žena nosí raději náramky na ruku nebo řetízky či prsteny. Dalším krokem je zvolit správný materiál. Naštěstí jich není tolik, jsou tří základní – zlato, stříbro a bílé zlato. Nosí-li vaše žena pravidelně zlatý náramek, doplňte ho o zlaté náušnice nebo prstýnek.

Nezapomeňte na dárkové balení. Klasická je dárková krabička, do které šperky jednoduše dáte a máte připravený krásný dárek. Nic nezkazíte, kdy ž ho doplníte dárkovou kartou, přáním nebo květinou.

Malá Eifelovka nebo domeček

Jistě jste si všimli velké obliby přívěsků, které symbolizují přání, zážitky, významné životní události nebo charakteristické vlastnosti. Dárek, nad kterým jste se zamysleli a snažíte se jím něco říct, je ten nejkrásnější. Zapojte tak fantazii a vraťte se do minulosti nebo popřemýšlejte nad budoucností.

Přívěsky se dají pověsit na zlaté řetízky nebo náramky nebo jejich materiálové varianty. Ideální jsou náramky s většími očky, na ty je možné pověsit i více přívěsků najednou. Vznikne tak náramek plný vzpomínek, a to je krásný dárek.

darek-sperk-1

Oblíbený autor, barva nebo motiv

Vybírat dárek pro ženy, které mají něco oblíbené je vždy jednodušší. Stačí si zjistit, jaká kniha od oblíbeného autora ženě chybí a máte vyhráno. Stejné to je pokud má vaše žena oblíbenou barvu. Pokud se tato barva objeví na dárku určitě udělá radost.

Jistě víte, co vaše žena ráda poslouchá, jaké má oblíbené herce nebo umělce. Zkuste zjistit, jestli oblíbená kapela nebude mít koncert, malíř výstavu nebo jestli herec nehraje v nějaké divadelním představení. Ukážete ženě, že ji znáte a zároveň jí darujete neskutečná zážitek.

Důležité je nezapomenout

Poslední rada na závěr, hlavně na významný den nezapomeňte. Narozeniny, výročí, svátek a další důležité okamžiky mějte buď pevně vryté do paměti nebo si je poznamenejte. Sebe lepší dárek, který bude mít nápad, bude osobní a promyšlený, nezmůže nic s tím, že byl darovaný o den později.

Read more

Local News