Erotická masáž jako nevšední zážitek

Share

Každý jistě uzná, že masáž je velmi příjemný a uvolňující zážitek. Obzvlášť pokud se jedná o masáže relaxační, medové, aromatické a další. Oblíbenost jednotlivých druhů je velmi individuální a záleží na jednotlivci, co preferuje. Z více než sto druhů si asi vybere každý. Jednou z nejzajímavějších je masáž erotická.

O co jde

Rozhodně ne o sex jako takový. Samozřejmě si nebudeme nalhávat, že nejdůležitější je duchovní stránka věci. To byste museli zajít na jiný druh masáže nebo do čajovny. Jde tedy hlavně o fyzický kontakt, o vnímání doteků a těla. Svého i masérčina.

Jak probíhá

Většinou ve specializovaném salónu a vždy za jasných pravidel. Pro začátek přichází uvolnění v podobě sprchy či koupele. Potom nastupuje téměř nahá (postupně zcela nahá) masérka, která klientovi nejprve masíruje zadní partie, včetně zad a hýždí. Později následuje masáž přední části těla, kde největší důraz se klade na intimní partie klienta.  Nezřídka se proto stává, že masáž končí vyvrcholením a to i opakovaným.

Pravidla

Jsou striktní a určuje je salón a popřípadě individuální přání masérky. Ona určí, kam až můžou zajít klientovi dotyky. Ty jsou totiž povoleny, stejně jako stimulace intimních partií masérky. Vždy ale pouze rukou. Stejně tak se na erotické masáži musíte obejít bez líbání, orálního sexu a podobně. Dovoleny jsou skutečně pouze doteky rukou, maximálně lze vyvrcholit na masérčino tělo. A to také pouze na některé partie. Pokud chcete sex jako takový, musíte navštívit jiný druh podniku.

Proč a pro koho

Důvodů proč navštívit erotickou masáž je hned několik. Klient navštěvuje salón za účelem uvolnění se, odreagování, nabuzení libida, při touze po dotycích. Navíc díky celkové atmosféře, svíčkám, vonným i masážním olejům, je účinek maximálně relaxační. A kdo si může erotickou masáž vychutnat? Kdokoliv, komu bylo již 18 let. Samozřejmě základem je dospělá pánská klientela, bez omezení horní věkové hranice. Nicméně i dámy touží po dotycích, které jim umí dát zase jenom dámy. Takže i ony jsou v masážních salónech vítané.  Stejně tak i páry, kterým může erotická masáž za asistence jedné či dvou masérek, přinést nevšední a vysoce erotický zážitek, který obohatí jejich vzájemné soužití.

Není to divné ani špatné

To by si měl uvědomit každý, kdo by chtěl moralizovat. Vždyť lidská nahota a vzájemné dotyky jsou přirozené a žádoucí. Zkuste tedy tento příjemný druh relaxace. Ať už sami nebo s partnerkou. Poznáte kouzlo erotické masáže a sílu fyzična a erotiky bez sexu.

Read more

Local News