Elegantní toaletní stolek pro milovnice klasického stylu

Share

V dnešní moderní době málokterá žena přizná, že ve strohém minimalistickém stylu nenachází potěšení, naopak by se doma ráda cítila jako na zámku. Proč ale jít s proudem, zvláště když se historizující prvky a klasický styl opět vrací do domácností. Klenotem vaší ložnice se snadno stane například barokní toaletní stolek.

Honosná domácnost není výsadou šlechty

Historizující styl je balzámem na duši pro odpůrce minimalismu a industriálního bydlení. Je zdobný, osobitý a působí honosným, avšak útulným dojmem. Každá historická etapa měla své specifické prvky, vy se však nemusíte přesně řídit svazujícími pravidly, ani si pořizovat autentický starožitný nábytek. Bydlení, které se pouze inspiruje barokním, secesním či rokokovým duchem, může být stejně krásné. Využívat lze nejen stylového dřevěného nábytku, ať už v podobě solitérů nebo ladících souprav, ale také nejrůznějších ornamentů, doplňků, květinových vzorů na tapetách, řasených závěsů, orientálních koberců… Možností jak pozvednout duch vašeho obydlí je bezpočet.

Toaletní stolek je útočištěm pro dámu

I v dnešní domácnosti si může žena vytvořit koutek, kde se bude cítit jako šlechtična. Středobodem její komnaty by měl být pečlivě vybraný toaletní stolek, u nějž bude moci trávit tolik času, kolik si sama přeje. Elegantní oblý model v barokním stylu s ladícím taburetem či čalouněnou židlí, zdobený pečlivě provedenými ornamenty, jí poskytne potřebné útočiště a současně ozdobí každou místnost. Parfémy, šperky, hřebeny i kosmetika – to vše si zde najde své místo a bude majitelce neustále po ruce. Zkrášlování se stane opravdovým rituálem, který se bude konat před jedním až třemi oválnými zrcadly.

Je libo Marii Terezii, nebo snad Johanku z Arku?

Tak co, dámy, která slavná žena minulosti ve vás zanechala největší dojem? Ve specializovaném e-shopu www.toaletnistolky.cz naleznete historicky laděné toaletní stolky v nádherném designu se smyslem pro detail, které nesou jména osobností, jež mohly podobné kousky kdysi využívat. Katalogem těchto luxusních výrobků se rozhodně mohou inspirovat i muži, kteří marně pátrají po tom perfektním dárku. Darovat ženě romantický koutek, jenž bude jen její, se vám nepoštěstí každý den.

Read more

Local News