Co možná nevíš o předstíraném orgasmu u žen

Share

Už sis někdy položil otázku, proč vlastně ženské předstírají vyvrcholení? Je to snad kvůli neschopnosti nás chlapů? Nedokážeme je uspokojit nebo to s nimi prostě neumíme? Jak spolehlivě zjistit, že svůj orgasmus jen hrála?

Možná se budeš divit, ale existuje způsob, jak s poměrně velkou jistotou poznat, zda se opravdu “udělala“.

Proč slečny (ve tvé posteli) předstírají orgasmus?

Tou lepší variantou je, když žena předstírá orgasmus proto, aby zvýšila celkové vzrušení a snáze tak dosáhla skutečného vyvrcholení. To ovšem nemusí platit vždy, někdy za hereckým výkonem stojí tvůj bídný výkon. Pakliže nestojíš v posteli za nic, snaží se to dotyčná žena sex co nejrychleji ukončit.

Ne vždy musí být za předstíráním orgasmu tvůj špatný sexuální výkon, ale pro jistotu si stejně pročti naše tipy, jak uspokojit ženu, aby škemrala o další sex

Kolik slečen jsi nedokázal v průměru uspokojit?

Opravdu chceš vědět to konkrétní číslo, které přesně sčítá své postelové neúspěchy? No, jak chceš. Průzkumy ukazují, že jde až o čtvrtinu sexuálních partnerek.

Ty největší hérečky

ff50285c3436fa6596aa46210deec8c4

Chceš se vyhnout ženám, které mají potřebu své orgasmy předstírat? Pak si dej pozor na ty typy slečen usilující o vážný vztah.

Pravidelnými orgasmy s tebou si chtějí pojistit tvou věrnost.

Pokud začne mít žena pocit ohrožení, její herecké schopnosti se projeví naplno. Orgasmy začnou být až několikanásobné, silnější než obvykle a velmi pravidelné.

Řada slečen ovšem nebere předstírání jako něco zlého, naopak. Díky tomu prý dokáží vztah posílit a ukázat tak muži sílu svých citů k němu.

K čemu předstírání skutečně vede?

I když si krásky ve tvé posteli mohou myslet, že si předstíráním pojistí tvou spokojenost, věrnost atd., není tomu tak. Každý chlap postupem času vycítí, že její prožitky nejsou tak silné a přestane být spokojený. Což vede k nevyhnutelnému  → nevěře.

Read more

Local News