10 důvodů, proč by vaše podnikání mělo mít internetové stránky

Share

Podnikáte? Rozjíždíte nový byznys a chcete hned ze začátku získávat nové klienty? Ať už je vaše práce zaměřená na cokoliv, je třeba ji s náležitou úrovní prezentovat na internetu.

Zjistěte, proč zrovna vaše firma potřebuje své vlastní internetové stránky!

Věděli jste, že:

  • Přes 6 500 000 obyvatel České republiky aktivně využívá internet.
  • 97% z připojených na internetu nakupuje.
  • 4 z 5 lidí hledají online nabídku služeb a zboží.
  • více jak 30% uživatelů se připojuje přes svůj telefon či tablet

Odpověď na to, proč mít vlastní internetové stránky najdete v následujících 10 bodech.

  1. Budete konkurence schopný

Tvorba webových stránek má jeden velký důvod, a tím je konkurenceschopnost. Pokud nebudete v online světě k nalezení, žádný ze zákazníků ani dodavatelů s vámi spolupracovat nebude.

  1. Vše na jednom místě

Váš nejlépe na míru dělaný web může mít v podstatě neomezený obsah, můžete si na něj dát cokoliv vás napadne. Stránky mohou vybízet k prohlédnutí si vašeho zboží v přehledném katalogu, nebo přímo k nákupu. Rovněž lze stránky využít k prezentaci aktuálních informací a novinek.

  1. Rychlé a jednoduché

Nejen výběr a objednání zboží či služby, ale i samotná komunikace klienta s vámi se výrazně zjednoduší a zrychlí, když budete využívat webové stránky. Zákazník pak nebude muset trávit většinu svého času hledáním zboží či služby, vše bude mít přichystáno jako na zlatém podnose na vašem webu.

4. Něco jako nová pobočka

Nový web lze brát klidně jako novou pobočku, jen náklady jsou mnohem nižší a není tu žádné regionální omezení.

5. Oslovíte skutečně velký dav

Do kamenného obchodu přijdou denně desítky, v lepším případě stovky zákazníků. Svým novým webem oslovíte každý den tisíce lidí. Vše záleží jen na tom, jak dobrý web, produkt/službu, propagaci a online marketing budete mít.

tvorba-webu-1

6. Nonstop otevřeno

Vaše webové stránky nemají pracovní dobu, pracují nonstop. To znamená, že zákazník bude moci nakoupit, objednat či zanechat poptávku v kteroukoliv denní či noční hodinu.

7. Absolutní přehled

Na online podnikání je krásné to, že vše máte pod palcem a ovšem máte přehled. Budete vědět, odkud k vám zákazník přišel, jak dlouho u vás pobyl, na co klikal i v jakém momentě odešel. Díky tomu tak budete moci svůj web optimalizovat a zvýšit své zisky.

8. Reklama

Na internetu najdete tolik možných způsobů propagace. Vše jde rychle a vše lze téměř okamžitě změnit.

9. Prezentujete se na úrovni

Moderně a přehledně pojatá prezentace může výrazně zvýšit důvěryhodnost vaší značky. Pro některé zákazníky je vzhled stránek právě tím rozhodujícím faktorem při nákupu.

10. Cena

Už chápete význam vlastních stránek, ale k jejich vytvoření máte stejně tak daleko jako před přečtením? S tvorbu webu, jeho vzhledem, reklamou a dalšími náležitostmi vám pomůže digitální agentura. V rámci celého balíčku vás tento krok vyjde na rozumné peníze.

Svěřte se do rukou profíků od newlogic.cz

Read more

Local News