6 věcí, které baví ženy na Vánocích nejvíce!

Share

Řekněme si na rovinu, že chlapi ty svátky zas až tolik neprožívají. Jsou to především ženy, které dají Vánocům tu správnou atmosféru. Zjistěte, co ženy na vánočních svátcích milují nejvíce!

Přiznejme si, že single chlap nemá zapotřebí zdobit svůj bejvák všema těma blbinkama a zapalovat vonné svíčky. Když není žena, nemá koneckonců smyl ani kupovat a vybírat stromek.

Zkrátka, Vánoce bez ženy nejsou Vánoce. 

Co milují ženy na Vánocích nejvíce?

1. Zdobení (všeho a bez míry)

Ozdoby na okně, ozdoby na dveřích, ozdoby na stole, ozdoby na balkoně, zahradě, na plotě… Každý rok se to zdobení zvrhává stále více! K tomu vánoční předložka před vchodem a vánoční oblečení v šatníku – když si nedáte pozor, skončíte u štědrovečerního dlabance navlečený ve svetru se sobem.

nej-1

nej-8

2. Pečení

Vanilkové rohlíčky, linecké cukroví, vosí hnízda, rumové kuličky, plněné košíčky, … Všechno je to tak dobré, tak sladké a krásně se to ukládá v našem pase.

Do 24.12. na cukroví nesmíme ani sáhnout, pak posloucháme řeči o tom, že to nikdo nejí. 

nej-2

3. Psaní Ježíškovi

Rok od roku bývají její přání stále dražší a luxusnější. Co naplat, za její úsměv na tváří by se každý z nás rozkrájel.

Máte pro NI všechny dárky?  

nej-3

4. Beztrestné popíjení

Popíjení svařáčku, grogu nebo vánočního punče, bez toho není žádná vánoční pohodička. Drahé polovičky pak ještě v mezičase rády ucucávají vaječný likér a jiné ženské pitivo.

Načte se dělat TOP 10 nejlepší horké nápoje a získejte cenné body. 

nej-4

5. Vyhlížení Ježíška

Copak asi letos dostane? Zlaté hodinky, nový mobil, diamantové náušnice?

Ve vašem zájmu doufáme, že jste si dali záležet!

nej-5

6. Rozbalování dárečků

Každá žena se těší na rozbalování vánočních dárků. Přece si za tu dřinu při úklidu, pečení a vaření po celý rok zaslouží ohodnocení v podobě luxusního prádélka, šperků, elektroniky a zážitků!

nej-6

Read more

Local News