Jak vypadají oči s tetovacím inkoustem uvnitř?

Share

Stručně řečeno, tetování očí existuje, ale cena je vysoká. „Oční tetování“ je proces neuvěřitelně nebezpečný, ale lidé po něm z nějakého divného důvodu poslední dobu velice šílí.

Oficiálně se tato procedura na západ nazývá „Sclera Staining“ a o co v ní přesně jde, ptáte se? Je to poměrně prosté – zkrátka se vezme tetovací inkoust, vezme se injekční stříkačka a vstříkne se do obou očí (ještě že člověk má jenom dvě oči). Po moderním západním stylu se procedura nazývá i „Oční tetování“.

Vnucuje se samozřejmě otázka, proč to někdo dělá? I když idea jehel v obou očích běžnému člověku uniká, jsou zde jistě jedinci, kteří udělají prostě cokoliv, aby jejich oči získaly unikátní barevný nádech nebo odstín.

Zrovna minulý měsíc si jistá kanadská modelka nechala tetovat své oči na svůj oblíbený odstín, fialovou a dočkala se kromě vytoužené změny odstínu i hnusné infekce do jednoho oka. Bylo absolutně oteklé a stále zavřené a doktoři ji sdělili, že je tu šance, že o obě oči kompletně přijde, rozhodla se proto vše zveřejnit za pomoci sociálních médií, které hodlá využít k tomu, aby před podobnými hloupostmi varovala všechny lidi posedlé svým tělem.

Jak se zdá ale ani tato hororová historka nestačila k tomu, aby totéž neudělala jiná osoba v Knoxville, Tennessee. Podobně ujetá žena jménem Carolanne Millett prý chtěla zdůraznit své modré oči odstínem tmavě tyrkysové nebo šedé. A též se nechala slyšet, že je tu risk vždy a při všem – i při té nejdrobnější plastické chirurgii.

Tetování na ruce má sice také svoje četná negativa, na která dodnes lidi platí, ale zrovna tetování oční je pochopitelně zcela nový level hazardování se svým zdravým. Jak se zdá, spousta lidí je dnes posedlá svým vzhledem natolik chorobně, že je pro ně úvaha mezi „můžu vpadat trochu líp“ a „můžu oslepnout“ překvapivě snadná a jasná.

I většina moderních doktorů napříč všemi poli své specializace se vzácně shoduje – provádět něco podobného je dle nich regulérní pitomost – obstarat si můžete totiž následující: ztráta zraku okamžitá i dočasná, podráždění v dané oblasti, zvýšení citlivosti na světlo, snížení kvality vize, …

Pokud chcete změnit barvu očí, jsou dnes i jednodušší cesty, jak změnit odstín očí – třeba kontaktní čočky, je tu i tetování normální okolo očí, piercingy a podobné vylomeniny. Nebo můžete zkusit něco osvědčeného na rameno – že by kotvu? Pepek Námořník měl jen tu a jakou udělal kariéru u filmu!

Zdroj + Foto: www.menshealth.com

Read more

Local News