Top 10 Největší sexuální rekordy

Share

Mezi Top 10 nejzajímavějších a nejpůsobivějších světových rekordů v oblasti sexu se zařadili Japonci s jejich největší orgií, žena s prsy o hmotnosti 51kg anebo penis delší než láhev vína.

Tento článek je pokračováním sexuálních rekordů.

1. Největší orgie

Největší sexuální orgií zapsanou v knize rekordů byla orgie Japonců. Dohodlo se na ní 250 mužů a 250 žen. Tyto páry měly sex ve skladištní místnosti, navzdory názvu „orgie“ se muž se ženou (kteří přišli spolu) milovali pouze mezi sebou, aniž by si všímali ostatních a měli na ně nějaký vliv. Po akci se vydalo dokonce i DVD, které je možné zakoupit za pár drobných.

2. Nejdelší polibek

Na každoročním líbacím maratonu v thajském letovisku Pattaya, vyhrál manželský pár, jehož polibek trval 50hodin 25minut a 1vteřinu. Pikantností je, že se jednalo o pár homosexuální. Párek gayů obdržel diamantové prsteny, finanční odměnu a poukaz na dovolenou.

3. Největší prsa

Oficiálně největší přírodní poprsí patří 52leté B. A. H. Turner, hmotnost obou prsou je více než 50liber. Majitelkou největších umělých prsou je porno hvězda Chelsea.

4. Nejstarší prostitutka

Staré řemeslo. Staré dámy. Za nejstarší prostitutku byla považována 82 letá ,,babička Tszyu“ , která pracovala více než čtyřicet let na ulicích Tchaj-pej. Nedávno však bylo zjištěno, že v Las Vegas si vydělává na živobytí 96letá Millie Cooper, která začala pracovat jako prostitutka na konci druhé světové války.

5. Nejsilnější vagína

Majitelka nejsilnější pochvy žije v Rusku. Tatiana trénovala své intimní svaly po dobu patnácti let a nyní může zvednout závaží o hmotnosti 14kg. Motivací se stalo její ochablé svalstvo po narození dítěte.

6. Největší počet rozepnutých podprsenek za minutu

Záznam o rozepnutí největšího počtu podprsenek hrdě drží Ch. Nicholson. Pouze jednou rukou stihl odstranit z 20 ti žen jejich spodní prádlo za dobu jedné minuty. To znamená, že na jednu podprsenku mu stačily zhruba 3 sekundy.

7. Největší nudistická svatba

V roce 2003 se rozhodlo 29 párů vzít na Jamajce v klubu Hedonism III. Novomanželé si vyměnili svůj slib na svátek sv. Valentýna a to nazí. Jediným kouskem šatstva byl svatební závoj na hlavách žen.

8. Nejdelší penis

Majitelem nejdelšího penisu je jeden z new yorských spisovatelů a herců. Délka penisu v pracovním stavu je 34,29 cm. Tedy více než má průměrná láhev vína- 24cm.

9. Největší počet orgasmů

Tento výkon je přisuzován ženě, jejíž jméno zůstává veřejnosti utajeno. Jedná se o počet 134 orgasmů za hodinu, tedy jeden orgasmus každé cca 2minuty. Záznam byl sledován a potvrzen lékaři W.Hartmanem a M. Fityanem.

10. Největší kastrace

V roce 1300 př. n. l. egyptský král Menefta porazil Libyjce ve velké bitvě a vrátil se s trofejí v podobě 13 000 penisů, vykastroval tak všechny své vězně a zajatce.

Read more

Local News