Sexuální rekordy

Share

Foto: wikipedia.org

Nejdelší výstřik, nejmladší matka (5), nejvíce zplozených dětí. Vše a mnohem více se dozvíte v následujícím článku…

Mužské penisy historie

V současnosti se stále více omývá pořád stejné téma – velikost penisů. Problém ale je, že měření penisů je velmi složité a asi nikdy se nedostaneme k přesným výsledkům. Prý největší penis měl v průměru 16 centimetrů a na délku 34 centimetrů. Naproti tomu nejmenší penis měl délku jeden centimetr. Podle lékařů za to mohl nějaký tělesný problém. Takhle malému penisu se říká „mikropenis“.

Orgie ve velkém

Málokdo by řekl, že v Japonsku se mohou konat ty největší orgie a že zde padají nejnevázanější a nejodvážnější sexuální rekordy. Nedávno se například v Japonsku odehrála orgie, kde se zúčastnilo až neuvěřitelných 250 párů.

Titul nejmladší rodič

Jako nejmladší otec vůbec byl uveden dvanáctiletý Shaun, samozřejmě se předpokládá, že v zaostalých částech světa můžeme narazit na mnohem mladší otce. Nejmladší matkou se roku 1933 stala Lisa-Medine, které bylo pouhých pět let. U ní se projevily známky dospívání už ve třech letech a kdo byl otcem nikdy neuvedla. Prvně byl obviněn její otec, ale nebylo dostatek důkazů a byl propuštěn. Holčička musela rodit císařským řezem, protože její tělo ještě nebylo připraveno na normální porod.

Nejdelší výstřik

Ne každý slyšel, že disciplína ve světě sexuálních rekordů je i měření vzdálenosti ejakulace. Podle historických dokumentů se ví, že nejdál ejakuloval Horst Schult, kterému naměřili rozhodčí šest metrů. U ženy se zaznamenal nejlepší rekord tři metry. Není známo jméno muže, který drží rekord ejakulací za hodinu, výsledek je ale 16.

Prsa

Největší přírodní poprsí na světě má Češka žijící v Německu, její obvod je 122 centimetrů. 22 operací na hrudníku si nechala udělat modelka Lolo Ferrari o obvodu 130 centimetrů. Nejtěžší prsa pornoherecké hvězdě patří americké slečně jménem Maxi Mounds. Její ňadra váží neuvěřitelných 18 kilogramů. Ačkoliv se to tak nezdá, ale 85 procent mužů nechce ženy se silikonovými prsy.

Nejvíce plodný muž na světě

Jméno muže, který za svůj život zplodil nejvíce dětí zní Mulaj Isamail. Žil v letech 1646 až 1727, jeho rekord nejspíš už nikdo nepřekoná. Zplodil totiž 888 dětí.

Matka s největším počtem dětí

V Guinessově knize rekordů je uvedena jako nejplodnější žena manželka Rusa Fjodora Vasilijeva Šujského. Porodila 69 dětí, šestnáctkrát dvojčata, sedmkrát trojčata a dokonce i čtyřikrát čtyřčata. To vše mezi lety 1725 až 1765.

Read more

Local News