Hádka? Poradíme, jak na usmiřovací sex?

Share

Hádáte se? Zapomeňte na kytky, smutný oči a podlézání v podobě pravidelně vyneseného koše, na pozitivní vlnu se dostanete jen přes usmiřovací sex! Ten dá vše zase do pořádku!

Víte, jak na usmiřovací sex?

Hádky bere většina lidí jako nepříjemnou součást každého vztahu, tak trochu nutné zlo. To, že spolu nesouhlasíte je zcela normální a dle vědců tak navíc posilujete nejen svou pozici, nýbrž i lásku. My však nebudeme řešit city, ale sex. Ke sporům se totiž dá přistupovat i s jistým očekáváním, konkrétně jde o usmiřovací část.

Když se dva hádají, silné emoce lítají vzduchem a od vzteku je to už jen kousek k vášni. I z toho důvodu patří usmiřovací sex nebo tzv. poslední sex po rozchodu k těm zaručeně nejlepším.

mr-1

Poradíme, vám, jak k usmiřovací “píchačce“ přistupovat a nedostat namísto orgasmu třeba facku.

Ne vždy to jde!

Sex je pro chlapy nejlepším nástrojem k uklidnění, ale je třeba rozeznat, kdy je pro toto řešení vhodná doba a kdy naopak jen pokoušíte štěstí. V posteli končí většinou spory o prkotiny. Kupříkladu o tom, jestli necháváte záchodové prkýnko dole nebo nahoře, jestli vynášíte koš, jestli jste té a té koukal na prsa/zadek… Ale pokud řešíte něco vážnějšího, zda je čas na dítě nebo nevěru, na svou milovanou nesahejte. Bude kousat! Zahryzne se jako pitbul a už nepustí!

mr-8 mr-7

Je třeba poznat, jestli jedete na stejné vlně!

Bez velkých řečí na to vlítněte!

Ženy mají rády, když na ně zničehonic vyjedete s tím, že je vášnivě přitisknete ke zdi a servete z nich šaty! Podle něžného pohlaví jde o vzrušující projev vaší vášně a touhy – pocit, že po nich doslova šílíte je pro ně znamení říkající konec hádky, on mě CHCE! Pokud tedy stojíte o pořádný sex “usmiřovák“, je třeba vynechat něžné blbůstky jako hlazení po stehnech nebo letmé doteky po tváři (to si nechte na dobu po orgasmu).

mr-3

Hádky jsou bouřlivé a vzrušující a takový by měl být i sex, který po nich následuje.

Nečekat, jednat!

Ženy mají sloní paměť, tudíž si to, co se jim hodí pamatují opravdu dlouho. Tudíž, pokud budete její náklonnost získávat květinami a různě drahými dárečky, celé to bude dost nadlouho. Nehledě na to, že pokud přistoupíte na tuto usmiřovací hru, žena bude mít navrch. Což, v případě vaší nevěry mít bude, ale hádáte-li se o blbostech nemá navrch nikdo.

mr-6

Tedy to podstatné je: Nic neodkládat, neváhat a řešit spor ihned!

Mnohdy stačí, když se omluvíte a řeknete, že se nechcete hádat, nebo na to rovnou vlítněte. Neodkládejte to, protože později už to nebude takové. Bez té bouřlivosti půjde o normální a ne usmiřovací sex.

Sex na usmířenou

Patří mezi ty nejlepší druhy sexu, protože je neočekávaný, nabitý chtíčem a navíc vyřeší každý spor tak nějak bez práce. Vsaďte, že až budete unavení ležet na podlaze, už ani nebudete vědět, proč jste se hádali!

mr-2

Video rekapitulace – Jak ten usmiřovací sex vlastně provést?

Read more

Local News