Vyberte své partnerce sexy lodičky

Share

Ženy mají rády dárky. O to těžší je potom neustále vybírat něco nového. Takže co vybrat k takovým narozeninám nebo výročí, abyste svou ženu potěšil? Boty.

Ženy milují boty a ani těch dvacet párů, co mají v botníku, není dost. Než protočíte oči zoufalstvím, zamyslete se nad tím. Udělá jí to radost? Udělá. Bude na podpatcích vypadat víc sexy? Bude. Je to praktický dárek, který bude používat a nebude se na něho prášit jako na tu svíčku, kterou jste jí dal minule? Ano.

Boty a ještě navíc dámské lodičky jsou dárkem, se kterým rozhodně nemůžete udělat chybu. Ženy rády chodí do společnosti a oblékají si různé garderoby, ke kterým lodičky neodmyslitelně patří.

Tak přestaňte panikařit a podívejte se, jak takové dámské lodičky pořizovat krok za krokem.

Krok č. 1 – Zjistěte velikost a vyberte krám

Než vyrazíte na lov, určitě se podívejte, jaké má vaše partnerka číslo bot, jaký tvar lodiček u ní převažuje a stejně tak, jak vysoké podpatky zhruba nosí. Také ještě nakoukněte do skříně a zapište si barvy společenských šatů, které vaše partnerka má. Bude se vám to hodit. Až budete připravený, rozmyslete si, kolik chcete do své partnerky investovat, podle čehož vyberete krám.

Na Vietnamce nebo boty od nějakého kolotočářského stánku rovnou zapomeňte.

Krok č. 2 – Výška podpatku a tvar

Až v obchodě najdete oddělení lodiček, podívejte se do svých poznámek ohledně tvaru partnerčiných bot. Je sice hezké, že byste chtěl, aby měla sexy nohy až někam ke krku, ale buďte trochu realista. Výšku podpatku tedy volte podle toho, jaké lodičky měla ve skříni vaše partnerka. Pokud jste se na svou „domácí přípravu“ vykašlal, chybu určitě neuděláte s podpatkem do 10 centimetrů. Pro větší stabilitu je vhodnější platforma, což je „podpatek“ táhnoucí se pod celou botou, nebo široký podpatek. Ne každá žena umí chodit na jehlách, i když samozřejmě vypadají mnohem hezčeji. Barvu lodiček vyberte podle toho, jaké barvy šatů partnerka má.

Pokud jste si ani tohle nezjistil, vybírejte neutrální barvy jako je bílá, černá nebo krémová, jinak by se mohlo stát, že k červeným lodičkám, byste za týden mohl kupovat nové červené šaty.

Krok č. 3 – Darujte boty a inkasujte lásku

Krabici s botami hezky zabalte a užívejte si žádané pozornosti.

Víte jak je to s historií lodiček?

Read more

Local News