Veget na zahradě 2016 – Tohle mu nesmí chybět!

Share

Máte už plné zuby této divné zimy? Zatímco venku se střídá mráz s letními teplotami, vy si můžete pomalu naplánovat, jak si letos užijete sezónu na zahradě. Bez ohledu na to, jak velkou či malou ji máte, díky těmto věcem si zajistíte maximální veget!

U moře je fajn, ale veget na zahradě je veget na zahradě! Zjistěte, jak si pobyt ve své soukromé zeleni zpříjemnit dostupnými prostředky!

Mít si kam sednout/ lehnout

V segmentu zahradního nábytku je každý rok z čeho vybírat. Trendy jsou sedačkové sestavy “lounge“, které se vyznačují nižším a širším provedením pro hodně snadné a hodně pohodlné uvelebení se. Při nákupu zahradního nábytku nezapomeňte na klasická křesla, lehátka a oceníte i závěsné posezení, které je luxusnější a komfortnější variantou houpačky mezi stromy.

Mít se kde osvěžit

I u nás už nejsou parná léta výjimkou, proto je třeba myslet na možnosti osvěžení. Máte-li na zahradě prostor a volné finance, zainvestujte do pořádného bazénu (ne vážně nemyslíme ty nafukovací hrůzy). Skromnější, ale o nic méně osvěžující pak může být zahradní sprcha. I ta se dá vymakat do hodně luxusního designu.

zahrada-veget-2

Mít blízko k něčemu na zub

S prázdným žaludkem se odpočívat nedá. Co s tím? Když už máte zahradu/terasu využijte prostoru k přípravě jídla. Gril je už samozřejmost, ale těch možností je více. Přepychová věc je kompletně vybavená venkovní kuchyně s udírnou, pecí na pizzu a vestavěným grilem.

Vychlazené pivko a vyuzené klobásky, to je půl životního štěstí každého chlapa!

Mít co nejméně práce

Zahrada není jen o užívání. Aby se z upraveného prostředí nestala džungle, chce to sekat, sekat a sekat. Ale, kdo by se s tím namáhal, když se o trávník může postarat robotická sekačka! Že vás sekání baví? Pak si alespoň ušetřete práci sekačkou s pojezdem nebo ještě lépe nákupem zahradního traktoru.

Mít se kam schovat

Slunce je fajn, ale přece jenom my chlapi se nepotřebujeme opékat celý den. Spíš vyhledáváme útulný stín pod slunečníkem, markýzou nebo jinou stínící technikou.

Je vaše zahrada připravená na ten pravý veget? 

Read more

Local News