Večeře z nahých žen a další podivné restaurace

Share

Nejde jenom o luxusní prostředí, naleštěné sklenice a květy z ubrousků, restaurace by měla mít nápad, šmrnc. Hledáte-li nápad na podnikání v gastronomi inspirujte se Asiaty a vytvořte v České republice restauraci, na kterou bychom mohli být hrdí! 

Nyotaimori, Japonsko

V restauraci Nyotaimori se jí přímo z krásných nahých žen. Servíruje se na nich suši a sašimi. Překlad názvu znamená doslova „servírování ženského těla“. Tato metoda je známá již z časů feudálního Japonska a v dnešní době je stigmatizována. V Číně je dokonce ze zdravotních důvodů zakázána. V Čechách by byl takovýto podnik pravděpodobně hodně výnosný!

nyotaimori

nyotaimori 2

 

Toaletová restaurace, Thajsko

Známá záchodová restaurace se nachází ve městě Kaohsiung. Tento nápad je velikým lákadlem turistů, kteří při jídle sedí na záchodech a své jídlo dostávají v toaletní míse.

Nejvíce objednávanou pochoutkou je zde kuřecí rýže na kari a čokoládová zmrzlina podávaná v záchodové míse. No, vypadá prostě jako hovno, což labužníky přitahuje. Porce stojí něco mezi 6-10 dolary. 

toaletova restaurace 1

toaletova restaurace 2

toaletova restaurace 3

 

Večeře v oblacích, Belgie

Návštěvníci Bruselu si mohou dopřát jídlo v padesáti metrech nad zemí. Dohromady 22 lidí se vejde na plošinu, kterou jeřáb vyzvedne do vzduchu. Žádné schody, žádné záchody, krásný výhled. Když vám takhle náhodou uklouzne nůž, nebo vidlička a pod vámi spadne někomu na hlavu, může být sranda.

večeře v oblacích

 

Nemocniční restaurace, Thajsko

Nemocniční strava nemusí být vždycky tak nudná. Obzvláště v taipejské restauraci D.S. Music. Jakmile vstoupíte, ujmou se vás krásné sestřičky a do pusy vám nastříkají téměř vše, co budete chtít. Svůj oběd zakončíte poměrně vzrušujícím způsobem. Sestřičky vám ihned po jídle zatančí polonahé na stole. Jakáto parádní služba!

nemocniční restaurace 1

nemocniční restaurace 2

 

Upírská kavárna, Tokyo

V kavárně oděné do tmavě červené vám za svitu svíček naservírují prvotřídní pochoutky. Kuchyně je zde italsko/francouzská. Ale pozor, v této restauraci se obyčejný smrtelník celkem prohne. Podle zákazníků servírují malé, nicméně velice delikatesní porce. Za dva lidi necháte v této restauraci klidně i 3 000 Kč. 

upírská restaurace 1

upírská restaurace 2

upírská restaurace 3
 

Read more

Local News