Únavu zažene erotická masáž

Share

V uplynulém roce jsme si trochu odvykli od pravidelných povinností, nutnosti být někde v určitou dobu a návrat do tradičního pracovního režimu tak může být stresující a stít nás mnoho sil. Energii můžeme dobít na erotické masáži.

Oblíbené vzrušení

Na klasickou masáž si zajdeme, když nás bolí záda od dlouhého sezení u počítače nebo s namoženými svaly po sportovní námaze. Erotické masáže však nejsou stejné jako ty klasické. Masérka je při masáži nahá nebo má na sobě jen sexy prádlo a k masáži nepoužívá jen prsty a ruce, ale celé tělo. Pokud budete chtít, je masáž zakončena vaším vyvrcholením a naopak, když vám v některých partiích těla doteky vadí a jsou nepříjemné, není problém se domluvit. Proto jsou erotické masáže stále oblíbenější, nenabízí totiž jen obyčejný odpočinek pro bolavé tělo, ale nezapomenutelný zážitek, který si budete chtít zopakovat. Masáž pomáhá zbavit se stresu, únavy i špatné nálady a načerpat nové síly.

Společný začátek

Před masáží si s masérkou dopřejete společnou sprchu, která pomůže zahodit stud i obavy. Když vás bude cokoli zajímat nebo si nebudete jistí, masérka vám vše zodpoví všechny dotazy a vše vysvětlí. K dokonalému prožitku pomůže uvolnění, proto je dobré se zbavit zábran i strachu. Po koupeli přijde na řadu erotická masáž, na vašem těle nebude kousek který by masérka vynechala. Extra péči věnuje erotogenním zónám a samozřejmě i masáži penisu. Vy se musíte jen rozhodnout, zda masérku chcete pozorovat a nebo naopak zavřete oči a oddáte se fantazii a jemným dotekům. Vybrat si můžete z několika variant masáží podle aktuální nálady a nebo si nechte některý typ doporučit.

Erotická masáž je příjemná nejen tělu, ale i mysli, protože zapomenete na strasti každodenního života a užijete si odpočinek a klid. Po masáži budete odcházet s úsměvem a lepší náladou.

Read more

Local News