Tyhle momenty jsou pro chlapy lepší než sex!

Share

Sexy kočička a živočišné teplo, to je často to nejlepší, co může chlap dostat. Když se ale zamyslíte, jsou i chvíle, které stojí za to nechat poklopec zapnutý.

Sex je zábava chudých, sex je je pro děti, jde o biologickou povinnost, smysl života, protože bez potomků je existence muže podřadnou… 

Je to pořád dokola

Zkrátka sex je skvělou, užitečnou, fyzicky namáhavou a poměrně finančně nákladnou záležitostí (lehká děva je ještě tou nejlevnější variantou). Ale je to zkrátka pořád stejný! Navíc jsou momenty, které za chvilkový celibát stojí.

1. Dovolená

Teď mluvíme o té dovolené, kde nebudete poslouchat rozkazy typu: “Zlato, namaž mi záda a vezmi děti do vody, ať z té dovolené taky něco mají. Kolik nám zbylo kun, já mám chuť na zmrzlinu. Převal mě na druhý bok.“ My máme na mysli tu dovolenou, kde budete zase jednou chlap! Potápění, windsurfing, lovení žraloků, večery pod palmou s koktejlem v jedné a doutníkem v druhé ruce.

2. Plný břich

Každý chlap ví, že láska prochází žaludkem. Proč se tedy nerozněžnit nad flákotou masa, propečným kuřátkem, krvavým biftekem nebo nadívaným křepelátkem? Užít si hodování jak ze středověku. Rvát kusy masa holýma rukama a zapíjet to korbelem chlazeného moku.

3. Fotbal

Jo, roztáhnout se na gauči s kyblíkem křidýlek, vychlazenou dvanáckou a užít si fotbalový duel, to je paráda. Ale ještě větší rozkoš je být přímo na stadionu, užít si atmosféru desítek tisíc lidí, připojit se k hřmotnému gólového chorálu a posílat své naštvané polovičce nadšené selfie.

K nezaplacení!

4. Na chatě

Bez ženské to není život, ale bez kámošů je ten život tak nějak bez chuti. Vyrazit s nimi na zapadlou chatu v horách, s sebou basu piva, rozpálený gril a idylka může začít. Žádné hlídání sprostých slov, žádné kilometrové trmácení se v písku na záchod, pěkně kousek od grilu za strom. S rostoucí hladinkou je pak na čase udělat něco chlapáckého – třeba zastřelit jelena, nebo si objednat striptérku.

5. Stovka koní

Drahé auto a německé dálnice? Ne, vytuněný muscle car a prázdné americké silnice. Kožené sedačky, ubíhající kilometry a zastávky na zapadlých pumpách, kde jedinou obsluhou je dívka v sakra upnutém tílku. Když si posunete klobouk do čela, sledujete její sexy křivky, zatímco ona vám tankuje plnou, napadne vás, zda jí neklofnout, neusadit se a užívat si sexu.

Ale pak, nejsou lepší věci, než jen prosté a stále opakované milování? 

Read more

Local News