Tři důvody, proč byste měli chodit do posilovny

Share

Zdravý životní styl se dnes omílá téměř všude. A spolu s ním jde kromě vyvážené stravy ruka v ruce i pohyb a cvičení. Ať už je vaším cílem hmotnost nabrat, vypracovat si svaly nebo nějaká ta kila shodit, ideálním místem, kde tak můžete učinit, je posilovna. Důvodů je hned několik.

1. Získáte postavu, po jaké toužíte

Chtěli byste se vypracovat a být fit? Časy, kdy posilovnu navštěvovali jen svalnatí kulturisté, jsou už dávno pryč. Dnes už posilovnu navštěvuje drtivá většina populace. Pokud patříte k něžnějšímu pohlaví, patrně jste si všimli, že kardio trénink a běh nestačí k dosažení pevné a vytvarované postavy. Ve fitness posilovně v Brně si můžete zacvičit i s činkami, které jsou potřebné k tomu, aby se vytoužené výsledky dostavily.

2. Vystoupíte ze své komfortní zóny

Každý má z první návštěvy posilovny strach, nejenom vy. Pokud se chceme dostat k těm lepším věcem, které na nás v životě čekají, musíme ale strach překonat. A tak je to i s první návštěvou posilovny. A možná budete nakonec příjemně překvapeni příjemnou atmosférou a pohodovými lidmi.

3. Seznámíte se

Rozšířit své obzory a kruhy známých nikdy nemůže být na škodu. Mezi tím, jak pendlujete z práce domů a naopak, možná ani nevíte, kde byste nové lidi mohli poznat. Ve fitness centru v Brně se denně vystřídají desítky, ba až stovky lidí. A protože je budete vídat často, po chvíli se s nimi začnete bavit a možná získáte i sparing partnera, který vás bude na cestě za vaším cílem podporovat.

4. Vytvoříte si návyk a donutíte se cvičit

Kolikrát jste si už dali předsevzetí, že budete doma po večerech cvičit? A ruku na srdce, kolikrát jste si tento slib zvládli splnit? V posilovně vám podobná selhání nehrozí. Pokud tam už zavítáte, pohled na ostatní vás bude motivovat k výkonu.

Navíc, kromě klasického posilování si můžete zahrát i squash či vychutnat příjemnou masáž. Propojení relaxace a tréninku, co může být lepší?

Read more

Local News