Tip na nezapomenutelný večer – night club Goldfingers

Share

Omrzely Vás kluby, které jste doposud navštěvovali, děvčata, která jste tam potkávali a nekvalitní pití? Pokud hledáte změnu, máme pro Vás tip na super večer ve společnosti těch nejhezčích dam z Prahy a kvalitního pití i kouření – pražský night club Goldfingers.

Tento night club, který jako první v České republice začal nabízet striptýzové tance, najdete v samotném srdci Prahy – na Václavském náměstí, kousek od stanice metra Můstek. Devatenáctiletá historie pak potvrzuje, že v tomto klubu to opravdu žije.

Dívky z Goldfigners najdete i na titulní stránce Playboy

Dívky tančící v tomto klubu neunikly pozornosti ani magazínu Playboy, který měl v červenci na titulní straně v Goldfingers tančící Zuzanu (viz. informace zde). Pokud jde o samotné tance, v Goldfingers se můžete kochat striptýzem na pódiu, či si objednat tanec v klíně, soukromý tanec v kabince, lesby show s Vaší účastí či večeři, kdy je Vám pokrm servírován na nahém těle některé z tanečnic.

Pánové, v Golfingers si určitě přijdete na své!

Pohled na krásné slečny však není to jediné, co si můžete v Goldfingers užívat. Kromě zraku zde můžete potěšit i své chuťové buňky, pro které v Goldfingers přichystali nápojový lístek nabitý kvalitním pitím a nabídku kubánských doutníků značky Cohiba.

Pokud k výše uvedenému připočítáme útulnost prostor tohoto klubu, které se nachází v místě bývalého secesního divadla, troufáme si říct, že dříve než před „zavíračkou“ se Vám odsud chtít nebude.

V Goldfingers bývá plno, rezervujte včas

 

Goldfingers patří mezi vyhlášené night cluby nejen v České republice, ale také ve Velké Británii, Německu či třeba Švédsku. Pánové z těchto zemí se jezdí do Goldfingers rozloučit se svobodou (tzv. stag party). Sehnat v tomto klubu místo tak nemusí být někdy úplně snadné. Jestli Vás tedy zaujala možnost strávit večer jinak (lépe), zarezervujte si stůl nejlépe 2 – 3 týdny předem, abyste měli jistotu, že budete mít ta nejlepší místa a mohli si tak svůj večer užívat opravdu plnými doušky.

Read more

Local News