Tinder, aplikace neřesti

Share

V dnešní době chytrých telefonů snad není nikdo, kdo by během dne nevyužil služeb alespoň jedné aplikace. Ty nám mohou leckdy velmi usnadnit život, uspořit peníze, či nás informovat o tom, co se kde děje nového. Avšak nyní se na trhu objevila aplikace, díky které se můžete informovat o úplně jiných věcech.

Aplikace Tinder se totiž specializuje na usnadňování navázání známosti svobodným osobám. Tedy tento účel byl původní. Myšlenka celé aplikace se však lehce zvrhla a momentálně se jedná o jednu z nejoblíbenějších aplikací, kde můžete najít nažhavenou osobu ve svém okolí a kontaktovat ji.
Celá aplikace funguje tak, že se propojí s vaší sociální sítí, díky čemuž mají ostatní uživatelé jistotu v tom, že si píší opravdu s vámi a ne s obtloustlým Lojzou z Horní Dolní Lhotky. Váš profil se poté aktivuje a vy si ho můžete přizpůsobit k obrazu svému.

Nyní už závisí vše jen a jen na vás. V seznamu osob ve vašem okolí si můžete vyhlédnou osobu opačného či stejného pohlaví, která vám připadá přitažlivá, a tu poté můžete kontaktovat pomocí zprávy. Druhou variantou je, že si prostě počkáte, dokud někdo nezkontaktuje vás.
Poté si už můžete dát schůzku. Ta je většinou obohacena o příjemný zážitek v podobě nezávazného sexu. Může se však ale stát, že zrovna zde najdete tu pravou. To vám nikdo neprozradí. Musíte to prostě zkusit.

Aplikace je prozatím velmi hojně využívaná cizinci a lidmi z reklamních agentur. Pozor byste si měli dát hlavně na šílené typy lidí. Některé osoby, využívající podobné služby, nemusí být sociální korektní, a proto byste si měli dlouho vybírat osobu, se kterou se budete chtít opravdu setkat. Můžete například narazit na někoho, kdo vás bude neustále otravovat a snažit se mít s vámi kontakt. Kdy toto ovšem vadit nebude, je pokud narazíte na pěknou ženu.

A takových zde najdete opravdu veliké množství. Pokud tedy patříte k volnomyšlenkářským povahám, které hledají nějaké to vzrušení a možnost jak ze sebe vyventilovat nashromážděné emoce formou nezávazného sexu s atraktivní osobou, neváhejte!

Možná v sobě objevíte kouzlo mistra ve flirtování, kterému neodolá žádná žena, kterou prostřednictvím této aplikace oslovíte. A pokud by se vám nedařilo, nezoufejte, alespoň se budete moci dennodenně podívat na krásné ženy, o kterých budete vědět, že by rády pustily muže nejen za dveře svého bytu. Pokud jste sami, okuste také vzrušení z možnosti nezávazného setkání https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tinder&hl=cs

 

Read more

Local News